Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Silikonová prababička (69) splnila přání umírajícího manžela: Našla si zajíčka (29)!

Autor: shp - 
12. dubna 2013
16:01

Joan Lloyd (69) se celých 15 let starala o vážně nemocného manžela. Když umíral, měl jen dvě poslední přání: Ať si nechá zvětšit prsa a najde si mladšího milence. Britka žádost svého manžela splnila a nyní po jeho smrti opět září štěstím...

Joan se o svého vážně nemocného chotě Davida starala celé roky. Trpěl cirhózou jater, záněty ledvin, cukrovkou a ke konci svého života i Alzheimerovou chorobou. Pár spolu byl celých 49 let. Za péči se chtěl David své milované ženě odměnit. „Než zemřel, řekl mi, ať si nechám zvětšit prsa a najdu si mladšího milence,“ řekla Joan The Sun.

Nechala si udělat sedmičky

„Byla jsem v šoku, ale věděla jsem, že chce, abych si užila život. Řekl mi, že jsem si to zasloužila. Vím, že by teď na mě byl pyšný,“ dodala bývalá modelka. Před dvěma lety podstoupila plastickou operaci, při které ji byla zvětšena prsa z velikosti 1 na 7.

Láska přes internet

Přes internet se poté Joan, která je již prababičkou, seznámila s Phil Absolomem (29). „Od prvního okamžiku, kdy jsem viděla Phila, jsem cítila šimrání v břiše. Věděla jsem, že s Davidem mohu strávit celý život a teď to vím znovu,“ řekla Joan.

Vynikající sex

Phil ji už dokonce na dovolené na Kanárských ostrovech požádal o ruku! „Nikdy jsem si nemyslela, že se ještě někdy vdám, ale teď prostě následuju svoje srdce. „S Philem máme výborný sexuální život, na to rozhodně stará nejsem,“ dodává.

e.44 ( 23. března 2014 17:01 )

Článek není vymyšlený, je převzatý http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/04/11/great-grandmother-joan-lloyd-67-engaged-toybo y-lover-phil-absolom-29-pictures_n_3059442.html a na psychiatrii jsi zralý ty, když nechápeš, že umírající muž, který svojí ženu skutečně miluje, jí přeje do dalšího života něco moc pěkného a že není nic špatného na vztahu s velkým věkovým rozdílem, když jsou v něm dva lidé šťastní.

jahodove_ticho ( 12. dubna 2013 21:08 )

Jo starý báby umět ještě slušně šoupat! Sice žádná akrobacie, ale zato zkušenosti a vděčnost za pích! Takže kvalitní sání, cucání koulí, rimmjob, vše co si zamanete rády plněj. Ne jako mladý dilinky co nic neznaj a ještě si chtěj v sexu diktovat..

gogo ( 12. dubna 2013 19:13 )

Tak nevím, jestli je pro psychiatrii zralý autor vymyšleného článku či vymyšlená babička, milenec nebo zešílevší umírající.. Myslím si, že autor článku má čtenáře za ještě větší blbce, než jakými vůbec mohou být..

verajc ( 12. dubna 2013 18:27 )

Mám pocit, že by bába měla vyhledat odborného lékaře na hlavu a ten mladej také

majka60 ( 12. dubna 2013 18:27 )

Když mohou staří dědkové š.ukat s mladicemi, proč by to nemohlo být i naopak? Láska je láska...

Zobrazit celou diskusi