Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Ubodal dceru (†12) v přímém přenosu před matkou: Případ jde konečně k soudu!

Autor: jp - 
25. března 2013
23:27

K soudnímu projednání směřuje zářijová vražda Johanky T. (†12) jejím otcem Milanem T. (64) v Jablonci nad Nisou. Nadanou dívku, která se chtěla stát zpěvačkou, ubodal takřka 10 ranami do hrudníku.

Šílenec se mstil matce Johanky Marcele D. (50). Žárlil na ni a podezíral ji z nevěry. Johanka se s ní na příkaz otce musela spojit přes Skype. Chtěl, aby v přímém přenosu viděla vraždu své dcery.

„Koncem ledna vyšetřovatel navrhl muže obžalovat ze zvlášť závažného zločinu vraždy,“ sdělila Vlasta Suchánková z krajské policie v Liberci. Případ, který nemá obdoby, nedávno již převzal zdejší soud. Proces s Milanem T. plánuje zahájit 18. dubna. Muži hrozí až doživotí.

Pomoc, táta mě bodá

Otec Johanku zabil v době, kdy její matka odjela do Saudské Arábie, kam odjela na misi pracovat jako zdravotní sestra. Chtěla vydělat peníze na splacení dluhů a studium pro dceru.

„Maminko, pomoz mi, zachraň mě, táta mě bodá!“ slyšela matka v online přenosu. Mohla se ale jen bezmocně dívat a propadat zoufalství. Nepomohlo ani to, že do Česka hned volala svému již dospělému synovi, a řekla mu o hrůzném činu v bytě své rodiny. Na záchranu Johanky bylo pozdě.

peterwilliams ( 26. března 2013 05:16 )

 skoda ze dnesni matky odtahnou do Arabie a nechaji decko psychopatickemu blbovi...o kterem vedela ze je chorobne zarlivy..

dobrotka ( 26. března 2013 02:24 )

Skoda, ze pro tyhle pripady uz nejsou nucene prace v uranovych dolech

palko1961 ( 25. března 2013 23:38 )

Dozivoti!

Zobrazit celou diskusi