Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Chlapeček (8) si vzal šedesátnici: Cítím se jako opravdový manžel

Autor: ljš - 
26. března 2013
13:50

Stal se nejmladším ženichem světa, protože ho o to požádal jeho dědeček ze záhrobí. Malý Sanele se v osmi letech oženil se svou jedenašedesátiletou kamarádkou Helen. Teď si zvyká na manželský život.

Nohama ještě ani nedosáhne ze židle na zem, to ale malému Sanelovi z Jihoafrické republiky nebrání v tom, aby povečeřel se svou manželkou, kterou si před dvěma týdny vzal během obřadu, který byl sice jen rituálem, nikoli oficiální a legální svatbou, ale podle rodiny upokojil jejich předky.

Sanele potvrdil, že se od svatby cítí skvěle a připadá si jako opravdový manžel. Přestože se život jeho i Helen, která je již 30 let vdaná za jiného muže, vrátil do starých kolejí, často se navštěvují a tráví spolu čas.

"Ten den byl úžasný a proběhl přesně tak, jak jsem si ho představoval. Moji kamarádi si myslí, že je to hrozná legrace, že jsem se oženil, ale já se cítím jako opravdový manžel," řekl novinářům chlapec, kterého o to, aby se oženil, údajně požádal jeho zesnulý dědeček, který si během svého života svatbu dovolit nemohl.

mortis69 ( 26. března 2013 15:50 )

Tak mně žaluj,Pí-šťalo Nech si narůst bobra a pak něco kecej Od pěti ráno u mašiny a budu hlídat gramatiku-Bůůůů

mortis69 ( 26. března 2013 15:14 )

Ona má manžela,dědeček si přál ze záhrobí,rituál-ne svatba a přitom se s ní oženil.Zachvíli budou psát,že eskymačka porodila bílího černocha,protože si to přál Lenin z pekla

cityjail ( 26. března 2013 13:58 )

Chudák kluk...ale je mladej,může od ní odhánět supy

Zobrazit celou diskusi