Malý Zdenda promluvil o svatbě Lucie a Petra. „Já jsem s Petrem Makovičkou, kterého znám už dýl, naplánoval jeho návštěvu s Luckou u nás už před dvěma měsíci,“ řekl Blesku Zdenda, který je ve středověké krčmě klukem pro všechno.

Zpěvačka o svatbě nevěděla. Nejdřív povečeřeli a pak je farář oslovil, aby poklekli. „Lucka byla nejdřív vyjukaná, potom se ale smála a učinila, co farář chtěl. Poklekli, on je oddal, poté se políbili a dali novomanželský taneček,“ popsal Zdenda. Ke svatbě došlo ve 21:20 hodin a už v deset si Makovička vedl svou »novomanželku« na pokoj, kde strávili svatební noc

Už jednou ohlásila zásnuby jen naoko

Když se v roce 2001 chlubila zásnubním prstenem od podnikatele Radka Pokorného (43) a oznamovala brzkou svatbu, jednalo se o hru! Pravdu o svém falešném zasnoubení Lucie potom přiznala. „Tenkrát mě ke lhaní donutila vypjatá situace. Chtěla jsem Radka strašně chránit,“ kála se Lucie.

„On udělal chybný krok a já měla patnáct minut na to, abych vymyslela náhradní program. A tak jsem si koupila prsten a všem tvrdila, že je zásnubní. Člověk někdy zalže z pudu sebezáchovy anebo prostě proto, aby zachránil někoho, koho má rád,“ vysvětlila tehdy Bílá.

Bohatý podnikatel Pokorný vplul do života Bílé po jejím rozchodu s producentem Petrem Kratochvílem. „Je to muž mého života,“ prohlašovala Lucie v roce 2001. Jenže idylka dlouho nevydržela, po pár měsících se rozešli. Aby ne, když jejich vztah byl jen hrou s veřejností

Fotogalerie
16 fotografií