Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bezohledný řidič srazil chodce a ujel: Žena bez pomoci zemřela! Viník se nakonec přihlásil

Po příjezdu policistů už nebylo ženě pomoci. Viník nehody z místa ujel. (Ilustrační foto)
Po příjezdu policistů už nebylo ženě pomoci. Viník nehody z místa ujel. (Ilustrační foto)  (Autor: Blesk - Petr Novotný)
Autor: ČTK, lm - 
16. března 2013
10:19

Dvaapadesátiletá žena zemřela dnes nad ránem při dopravní nehodě na silnici R52 poblíž Rajhradu na Brněnsku. Ženu srazil řidič osobního automobilu Seat, který z místa nehody ujel, aniž by zraněné ženě pomohl.

Neštěstí se stalo nedaleko čerpací stanice ve směru na Brno. Žena se podle dostupných informací šla po silnici pěšky. Řidič, který nehodu způsobil, z místa ujel, sdělil policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Nehodu nahlásil jeden z projíždějících řidičů před 04:00. "Vyšetřovatelé na místě našli mimo jiné i znak patřící osobnímu automobilu Seat. Právem se tedy domnívají, že osobní automobil Seat by mohl nehodu způsobit," uvedl Malášek.

Dostihlo ho svědomí

Odpoledne se jim ozval devětadvacetiletý viník kolize. "Co bylo příčinou nehody a proč muž od nehody ujel, kriminalisté nadále vyšetřují," uvedl Malášek.

Případní svědkové mohou policii na čísle 158 předat jakékoliv informace k nehodě nebo k osobnímu autu Seat s poškozenou přední částí.

horstfuxteleshop ( 16. března 2013 23:13 )

jasný

rumovapalice ( 16. března 2013 23:12 )

jj

naidka ( 16. března 2013 17:13 )

jo, já být na jejich místě, tak se jdu zamknout do sklepa.

naidka ( 16. března 2013 15:44 )

přesně tak a žena od důchodce bývá důchodkyně a ne důchodec.

naidka ( 16. března 2013 10:59 )

Bleskáči zase perlí: Ženu srazil řidič osobního automobilu Seat, který ujel z místa nehody bez pomoci. Podle nich teda bez pomoci zůstala ta žena, a nakonec i řidič, který ujel . V redakci jsou evidentně přepracovaní,jejich hlavní dvě hvězdy Ornella a Iveta byly akční, tak mají doslova žně.

Zobrazit celou diskusi