Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Smrtelná nehoda v Praze: Taxikář uhořel po nárazu do sloupu

Autor: simao, INT - 
18. března 2013
07:53

VIDEO: U stanice metra Malostranská narazilo do sloupu veřejného osvětlení v noci taxi a společně s nedalekou trafikou začalo hořet. V jeho troskách uhořel řidič. Příčiny děsivé nehody prošetřuje policie.

Nedaleko od smrtelné nehody, která se nedávno stala na Mánesově mostě v Praze, došlo k další tragédii. Na pražském Klárově havaroval v noci na pondělí kolem třetí hodiny ranní vůz taxislužby. Po nárazu vzplál, v plamenech zemřel jeho řidič.

Co je příčinou nehody, to zatím policie prošetřuje. Podle prvotních informací to vypadalo, že řidič nezvládl v zatáčce řízení, vylétl z vozovky a narazil do sloupu a novinového stánku před vstupem do metra.

"Slyšel jsem ránu, tak jsem běžel k autu a snažil se otevřít dveře, ale nešlo to. Řidič uvnitř vůbec nereagoval, byl v šoku. Následně auto vzplálo obrovským plamenem," sdělil svědek nehody serveru Novinky.

Hořet začala i trafika, na místě zasahovaly dva vozy pražských hasičů. Taxikáře se z vozu podařilo vyprostit až po uhašení plamenů, v tu dobu však již byl po smrti.

Video  Na pražském Klárově došlo ke smrtelné nehodě řidiče taxislužby  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

nojasne ( 21. března 2013 19:11 )

a taky je spousta lidí, které při nárazu v padesátikilometrové rychlosti zabil airbag, protože nebyli připoutáni, ty dementní vyhláško. Až jednou poletíš z auta ven, tak doufám, že mi nepřistaneš na kapotě, to bych si tě podal.

mememumu ( 18. března 2013 17:12 )

Zato jezdit bez pásů v autě s airbagy (a myslet si, že vyletíš oknem a přežiješ), to deb.ilní není...

howareyoudoing ( 18. března 2013 16:57 )

jisteze!

cinderella1 ( 18. března 2013 16:56 )

Tak kup prosim rovnou 2 vytisky, jeden pro me! Az prijedu do CR, tak se u tebe zastavim.

cinderella1 ( 18. března 2013 16:53 )

Neni to nelogicka, ani dementni vyhlaska ty chytrej. Stale je vice tech, kterym bezpecnostni pasy zivot zachranily. Je zjisteno, ze 3/4 z tech nepripoutanych a vymrstenych ven z auta bohuzel neprezilo.

Zobrazit celou diskusi