Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exkluzivní průzkum SANEP pro Blesk: Ano, Klaus nás zradil!

Autor: ex, mokk - 
10. března 2013
22:25

Tak to tu ještě nebylo! Na odchodnou z Hradu dostal exprezident Václav Klaus od Senátu nwepěkný dárek: žalobu k ústavnímu soudu za VELEZRADU! Je prvním prezidentem české historie s tak závažným obviněním na krku!

Dopustit se velezrady měl dle mínění 38 senátorů pěti skutky, především ale vyhlášením široké novoroční amnestie. Žalují ho senátoři právem? Měl by skončit za mřížemi? A skončí tam? Na to se Nedělní Blesk ptal obyčejných Čechů! A výsledek?

Takřka 59 procent Čechů krok Senátu schvaluje, přes 51 procent míní, že by měl být odsouzen, avšak v to už věří jen necelých šest procent
z nich…

Názor Václava Klause

„Obviňování, že část amnestie byla mou pomocí zločincům, je jednou z nejodpornějších pomluv, s jakou jsem se během své politické kariéry setkal. I s touto zkušeností bych přesto amnestii vyhlásil znovu.“

itartas ( 12. března 2013 07:42 )

já už začínám věřit tomu co říkal Klaus, společnost se začíná fašizovat...a je to pravda, dokladem je tento článek, který jakoby naváděl lidi k tomu nejhoršímu, běžte na vlastizrádce, běžte na jeho příznivce a jenom jak se to stane, hned tu budou kámoši z Nato a srovnají nám to tady se zemí jako v Srbsku.

itartas ( 11. března 2013 20:27 )

enriko ( 11. března 2013 11:37 )

Njn, pamatuju jak Antl vydal knížku a jak se všude v médiích prezentoval jako jediný spravedlivý, nezkorumpovatelný, no prostě křišťálově čistý státní zástupce. Pak boural s alkoholem v krvi a nepřebíral obsílky, tak že se trestu vyhnul. Pak se někam uklidil a už je tu, "jediný sravedlivý" se nachává fotit jako spoluiniciátor žaloby. Že ho hanba nevyliská.

enriko ( 11. března 2013 11:30 )

Máš sice pravdu ale zde to nikoho nezajímá. Za všechno může Klaus a hotovo. Tady je poněkud jiné seskupení lidí.

o-smrtelnik-o ( 11. března 2013 10:49 )

fešák Ty jsi od narození negramotnej černochlupatej čurá.k jak Tvůj fotr

Zobrazit celou diskusi