Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kuplíři dostali v sexklubu na frak: Holky, šlapejte do antonu!

Autor: aja - 
27. února 2013
18:16

Místo živé sex show výlet na policejní služebnu! Tak po zátahu vypadala úterní směna děvčat a dalších zaměstnanců nechvalně proslulého klubu Cabaret Atlas v Praze. Do známé vykřičené ulice Ve Smečkách se totiž v včera večer opět vydala policie zatočit se skupinou kuplířů.

Razie proběhla za plného provozu, kromě sexuálních zážitků si tak překvapení zákazníci odnesli ještě nezapomenutelný akční bonus! A policie při akci frekventovanou ulici u Václavského náměstí rovnou celou uzavřela.

Dopadeni tři kluplíři

Na zákrok v třípodlažním klubu se kriminalisti devět měsíců připravovali. Na úterní večer budou dlouho vzpomínat hlavně tři zadržení muži (45, 41, 24), kteří jsou obviněni z kuplířství a již sedí v chládku. K výslechu rovněž okamžitě putovalo několik žen.

Zadrželi i společnice

Kriminalisté včera zadrželi celkem tři muže a z nočního klubu předvedli dalších devatenáct osob z řad zaměstnanců a společnic. Při domovních prohlídkách policisté zajistili věci důležité pro trestní řízení,“ uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová. Kabaret totiž nabízí i služby, které policii ani trochu nevoní.

Nekalé praktiky

Že zákazníci mohou obdivovat děvčata při striptýzu či go-go tanci, sledovat lesbické show nebo s děvčaty řádit ve vířivkách, ani tak nevadí. Klub ale nabízí také společnice na pokoj, kterých má hned 16. Akci policistů s povděkem kvituje i město. „Spolupracujeme s policií a jsme rádi, že takovéto akce probíhají. Doufáme, že i v budoucnu v nich budeme pokračovat,“ uvedla mluvčí městské části Prahy 1 Veronika Blažková.

frantacizek ( 28. února 2013 07:49 )

a nenaložili taky toho pamrda Klímu, včera točil Na vlastní bulvy z bordelu, a docela se mu tam líbilo, dle výrazu jeho tváře bulvární mrdky.

djaba ( 27. února 2013 20:10 )

Když jsou holky venku na silnici za každého počasí a ještě je kasíruje podivný pasák, to nevadí . Tady jsou v teple ,v relativním bezpečí .Nazývat majitele kuplířem je vo*lo*vina ,nejsou žádná charita ,provoz klubu je drahý a vejvar taky musí být.

cert ( 27. února 2013 18:46 )

To vypadá na vyřizování osobních účtů. V republice fungují v poklidu určitě desítky ne-li stovky bordelů a policajti najednou jedou chránit zákon do jednoho z nich?

temelin ( 27. února 2013 18:37 )

Škoda, bylo tam hezky

temelin ( 27. února 2013 18:37 )

Co to meleš? Už to nepíj!

Zobrazit celou diskusi