Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký zátah na pražské bordely: Ulice Ve Smečkách je plná policistů

Autor: ČTK - 
26. února 2013
22:38

Policisté dnes večer zasahovali v jednom z nočních podniků v ulici Ve Smečkách v centru Prahy. Zadrželi tři lidi pro podezření z několika trestných činů spojených s prostitucí.

Rozsáhlá akce potrvá celou noc, řekla ČTK mluvčí pražské policie Eva Kropáčová. Kvůli zásahu policie večer načas uzavřela ulici pro automobilovou dopravu. "Zásah byl připravován dlouho dopředu. Dnes v noci se uskuteční výslechy zadržených osob, připravujeme také domovní prohlídky. Více informací sdělíme ráno," uvedla mluvčí.

Policisté podle informací provedli razii v podniku Cabaret Atlas. Noční podnik na svém webu nabízí zákazníkům mimo jiné 16 pokojů, čtyři vířivky a bazén, pokud se rozhodnou využít služeb "některé z přítomných společnic". Policie odvezla zhruba desítku dívek k výslechu a podnik zapečetila.

Ulice Ve Smečkách je dlouhodobě nechvalně známá kvůli prostituci. Nevěstinců je tam několik. Praha má v současnosti vyhlášku, která zakazuje nabízet prostituci na veřejných prostranstvích, nemůže ji ale kontrolovat v uzavřených objektech. Město se s těmito podniky snaží bojovat aspoň jinými prostředky. 

peterwilliams ( 27. února 2013 04:33 )

ulice ve Smečkách je plná prostitutek

laura666 ( 27. února 2013 00:18 )

A MAJ TO ZADÁČO........ŠMEJDI)))))))))))))))

babicovyjedy ( 27. února 2013 00:14 )

to zas bude znasilnenejch dneska v noci dobra prace svestky

laura666 ( 27. února 2013 00:05 )

TAK......A JE TO VENKU!!!!!!!!!!!!! VE SMEČKÁCH JE PLNO POLICISTŮ...................MAJITEL ŠUK BARU MĚL TEĎ TISKOVKU.............NE ZÁTAH...............ALE DNESKA SE POŘÁDÁ GRUPÁČ ........PRO STÁTNÍ ÚŘEDNÍKY ZCELA ZADÁČO)))))))))))))))

laura666 ( 26. února 2013 23:59 )

v parlamentu evidentně pravidelně souložil jenom Rath...a hned se dvěma------------------tak ze závisti v tom antonu skončil taky....pořád to říkám...závist je svinstvo

Zobrazit celou diskusi