Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drsné kuplířství: Sexem mu vydělala přes milion korun!

Autor: Ondřej Požár - 
28. února 2013
23:37

Drsný případ kuplířství a loupeží odhalili brněnští detektivové. Dívka (22) svému příteli (31), který nyní sedí ve vazbě, vydělala za dva a půl roku prostitucí milion korun!

Peníze podle kriminalisty Pavla Bojanovského skončily v automatech. „Za večer dokázal prohrát až třicet tisíc korun,“ upřesnil policista.

Kuplířství odhalili poté, co třicátník ohlásil zmizení přítelkyně a jejich dvouletého dítěte. „Mladou ženu jsme našli v azylovém zařízení. Popsala, jak ji přítel nutil k prostituci i v těhotenství. Dokonce ji zákazníkům nabízel přes internet!“ uvedl detektiv.

Muž se podílel i na loupežích

Za kuplířství a útisk nyní chlapovi hrozí až osm let vězení. Ještě o dva roky víc si však může odsedět za loupeže, které páchal s dvěma kumpány (oba 34).

Z přepadení banky předloni v létě v Purkyňově ulici v Brně si například odnesli přes 300 tisíc korun. "Loupili hlavně tam, kde byly jako obsluha ženy. Namířili jim pistoli na hlavu a donutili k vydání peněz," popsal zločiny kriminalista.

V herně v Hodoníně se lupiči ozbrojení plynovou pistolí museli spokojit jen s patnácti tisícovkami.

Video Přepadení baru v Hodoníně bylo velmi rychlé - Policie ČR
Video se připravuje ...

Podobný lup si odvezli ze sběrny kovů ve Znojmě, kde pracovníka (60) svázali lepící páskou a po ochromení slzným sprejem ho hodili do bedny na odpad.

picpa ( 1. března 2013 10:58 )

Velkododavatelé ovlivňují 75% vašeho košíku V řadě kategorií rychloobrátkového zboží je tržní význam i jen jednoho dodavatele silnější než 3 největších obchodníků dohromady! Nejmarkantnější je vysoká míra tržní dominance dodavatelů v kategoriích prací a čisticí prostředky, minerální vody, pivo, margarín, káva, sycené nealko nápoje, sušenky. Dalšími kategoriemi s výrazně vysokým tržním podílem největších dodavatelů jsou např. čokoládové výrobky, tuky, jogurty či ovocné džusy, drůbež, vejce, aj. To jsou ale tři čtvrtiny výrobků obsažených v našich nákupních košících. 

santini ( 1. března 2013 07:09 )

Holka údernice

Zobrazit celou diskusi