Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragédie ve Frenštátě: Masového vraha odmítla rodina pohřbít

Autor: Jiří Krušina, Slávka Červená - 
24. února 2013
05:00

Masového vraha, který vyhodil do povětří dům ve Frenštátě pod Radhoštěm a zabil 6 lidí, se jeho rodina zřekla. Odmítá ho i pohřbít.

Manželka, tchýně, dcera i syn Antonína B. (†57) se vyhýbají lidem. S šíleným útokem svého blízkého nechtějí mít vůbec nic společného. Manželka Ruth B. se skrývá u své staré maminky v domě s pečovatelskou službou.

Velice špatně nesou hrozný čin svého otce i jeho děti. „Prosím vás, nechte nás na pokoji,“ odpověděla na otázku Nedělního Blesku zdrcená dcera Antonína B. Syn se pouze zmohl na sdělení:. „Pokud to táta skutečně udělal, tak jsem s ním nadobro skoncoval.“ Pořádnému tlaku čelí i mužova tchýně paní Josefa C. „To víte, že nám z té hrůzy není do smíchu. Nikdy jsem s ním ale nic neměla a nemám, co bych vám o něm řekla,“ sdělila tchýně zabijáka Josefa C.

Jedno však rodina sdělila jasně a jednotně: Toho vrahouna nepohřbíme. „Příbuzní se k němu opravdu nehlásí a tak to zatím, vypadá, že mu pohřeb budet vypraven na náklady státu,“ řekl tajemník frenštátské radnice Petr Kubenka.

pelagie ( 25. února 2013 07:53 )

to si možná skutečně nezaslouží , ale penze po něm bude dobrá, což ?????

hofihofi ( 25. února 2013 03:10 )

Nikdo oficialne nerekl, ze ten clovek je tim skutecne vinen, on ten barak byl v dezolatnim stavu a neni vylouceno, ze se majitele to pokouseji na nej svest. I tak to muze byt, jen ty famy o plynovych lahvich a ktere tam nakonec nebyly.

herecka ( 25. února 2013 02:01 )

herecka ( 25. února 2013 01:59 )

herecka ( 25. února 2013 01:56 )

Také mi vyprávění souseda připadá hodně přibarvené, proč to neřekl hned???? Připouštím, že ten člověk mohl být smyslů zbavený, šílený, mohl se smát, ale že by si s ním ještě povídal? To tam měli tolik času spolu diskutovat??? Pán chce být zajímavý, ale na druhé straně prožil velké trauma, tak se to dá odpustit....

Zobrazit celou diskusi