Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Okradená kadeřnice ležela v kaluži krve!

Autor: mis - 
23. února 2013
19:58

Mámu, která je kadeřnicí (53), našel v jejím kadeřnictví v Hořicích syn v kaluži krve. Zřejmě ji tu přepadl lupič. Žena nyní leží se zraněním hlavy na jednotce intenzivní péče v nemocnici.

„Zřejmě si na ni počkal, až skončila s prací. Teď je na jednotce intenzivní péče“ řekl Blesku jeden z příbuzných napadené. Syn i manžel ženy jsou v šoku a nechtějí s nikým o případu mluvit.

Jasno zatím nemá ani policie. „Žena utrpěla velmi vážná zranění hlavy, která nasvědčují cizímu zavinění, a po ohledání místa činu kriminalisté zjistili, že by útok mohl mít i loupežný motiv,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Ježková.

peterwilliams ( 24. února 2013 05:54 )

To mu se prý říká demokracie ,pěl Chrchlovenca..on se bát nemusel měl plno hlídačů i za totality ... chuděra jeden ...politický a že nemakal v Jáchymově ????Odnesli to jen praví političtí vězni a je západ nepodporoval ,jejich rodiny finančně ,jen tuto verbež schovanou pod pláštěm ksč ,,,chrchla byl zbabělec a jen se tam chlastalo na hrádečku a všichni i ta martička se měla super a dneska to fnuká a mají se jak dob.ytek v žitě...

peterwilliams ( 24. února 2013 05:00 )

ted už máte, co jste chtěli

anka ( 24. února 2013 00:31 )

je tu hnus....

demiro ( 23. února 2013 20:26 )

Tipnu si, že to je Klausova práce. Ten kapitalismus je ještě větší hnus, než jsem si myslel.

Zobrazit celou diskusi