Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pedofilové chlapcům za odměnu dobíjeli kredit: Zneužití dohazovali spolužáky

Pedofilové využili anonymitu výškového domu. Tam si zvýšených návštěv v bytě nikdo nevšiml
Pedofilové využili anonymitu výškového domu. Tam si zvýšených návštěv v bytě nikdo nevšiml  (Autor: Blesk - Helena Lacinová)
Autor: lac - 
12. února 2013
12:14

Otřesný případ pohlavního zneužívání čtyř školou povinných chlapců (11 až 14) rozplétají kadaňští kriminalisté. V Klášterci nad Ohří zatkli tři pedofily (35,49 a 57) z nichž nejstarší byl dvacetkrát soudně trestán za mravnostní delikty. 

Pedofilové se poznali ve věznici v Kuřimi. Město na severu Čech jim přišlo příhodné pro jejich zvrhlosti. Dva se tu usadili v pronajaté garsonce výškového domu. Třetí za nimi dojížděl z Liberce, když našli příhodné oběti.

Pedofily prozradila SMS

Vše vyšlo najevo náhodou, když si matka jednoho z chlapců všimla podivné SMS zprávy od neznámého strýčka, který psal jejímu synovi. A oznámila to policistům. Ti zjistili, že kluk není sám, kdo za zvrhlíky v průběhu jednoho roku chodil. Za to, že děti byly pedofilům po vůli je odměňovali drobnými dárky. Například jim zakoupili kredit do mobilu nebo počítačové hry.

Kluk dohazoval spolužáky

Blesku se podařila zjistit další ohavnost o níž napsala známá matky poškozeného kluka na sociální síti. Jeden ze starších chlapců dokonce dohazoval své vrstevníky a spolužáky k sexu s pedofily, a za to prý od nich dostal mobilní telefón.
PČR hledá další oběti

Soudce muže obviněné z ohrožování mravní výchovy a vydírání poslal do vazby už minulý týden pro pohlavní zneužití čtyř zjištěných kluků. Policisté se však domnívájí, že poškozených bylo mnohem víc. V bytě zabavili dva počítače a CD nosiče. Ty teprve budou prohlížet a vyhodnocovat, zda na nich nejsou další zneužité děti. „Bude to mravenčí práce. Možná si však všimli dospělí, kdo do bytu chodí a ví o dalších poškozených, ať tedy kontaktuje kriminalisty,“ vyzval kadaňský kriminalista Josef Pšenička.

peterwilliams ( 12. února 2013 15:06 )

a rodiče se neptali odkud mají dárky ted mají natrže..ou prr..el

Slavek ( 12. února 2013 14:16 )

A timto bych apeloval na rodice: "Davejte svym ratolestem vic penez!" At si nemusi vydelavat masturbaci.

temelin ( 12. února 2013 14:06 )

Slavek ( 12. února 2013 13:19 )

Jestli mam masturbovat doma v koupelne a zadara, nebo "u strejdy" za kredit...

marie60 ( 12. února 2013 13:05 )

Každý takový gauner by měl být automaticky vykastrován. Nejstarší byl už 20x soudně potrestán,tomu bych pro jistotu ufikla celého pimprdlíka.

Zobrazit celou diskusi