Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Policie obvinila čerstvě propuštěného vězně: Znásilnil školačku (12)!

Obviněný trestanec putoval zpátky za mříže.
Obviněný trestanec putoval zpátky za mříže.  (Autor: pro Blesk - Jan Vraný a JV Press)
Autor: Helena Lacinová - 
9. ledna 2013
19:55

Vrátil se po amnestii z vězení a hned sexuálně zneužil sestru (12) své družky. Dívka partnera své starší sestry znala, a tak ho pustila do bytu v době, kdy byla sama doma. Policie zvrhlíka zatkla.

V rámci amnestie propuštěný muž v pátek zamířil ke své mladé družce (26). Ta má ve výchově dvě své sestry (12 a 10). Protože byla v době jeho návratu v práci, byt muži otevřela dívka (12). „No a to ji měl znásilnit. Podruhé ji řekl, aby se svlíkla,“ popsala skutek na chodbě soudu matka dívek, která se přišla na rozhodování o vazbě podívat.

Z jejích slov vyplynulo, že zvrhlík měl v minulosti pohlavně zneužívat i její nejmladší dceru (10). Obě nezletilé však vychová její nejstarší dcera. „Ta desetiletá, ta je v pohodě. Ta starší nevím zda je ještě panna. Bylo mi policisty řečeno, že tam našli krev,“ děsila přítomné žena zbavená výchovy dětí svým monologem a dodala, že nevěděla, že je druh dcery pedofil.

Video  Soud vrátil amnestovaného zvrhlíka zpět do vazby  - Jan Vraný/JV Press
Video se připravuje ...

Muž obvinění odmítl. „Není to pravda. Neudělal jsem to,“ tvrdí s tím, že se ho chce družka zbavit. „Vyšetřovatelé zjistili, že muž měl mravnostní trestný čin na nezletilé spáchat nejen minulý týden, ale opakovaně i před nástupem trestu,“ řekla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž nastupoval do vězení v roce 2011. Zneužívaným děvčátkům bylo tedy tedy o dva roky méně.

Matka popisovala zneužívání svých malých dcer. Matka popisovala zneužívání svých malých dcer. | pro Blesk - Jan Vraný a JV Press