Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kvůli chřipce si prý nemůže přečíst obžalobu! Takhle umírá Janoušek: Že by rýmička?

Autor: Eva Pospíšilová - 
8. února 2013
18:35

Dobré ráno, přátelé! Mazánek a pirát silnic Roman Janoušek (44) včera vůbec nevypadal nemocně, jak se jej v posledních dnech snažil vykreslit jeho advokát Vít Široký. Údajná lobbistova chřipka přitom brzdí ukončení vyšetřování jeho loňské opilecké jízdy Prahou, po které zůstala zraněná Vietnamka. Tomu už se nedá říct jinak než výsměch.

Policie v úterý oznámila, že na Janouška prozatím nenavrhla obžalobu. Podle mluvčí královéhradecké policie Ivany Ježkové totiž nemohla vyšetřování ukončit. Prý z objektivních důvodů, což hned vysvětlil Janouškův obhájce. Jeho klient má prý chřipku a ta zdržuje dostudování spisu.

Blesk se proto rozhodl zjistit, jak Janoušek ve skutečnosti stůně. Zastihli jsme ho, když vysmátý opouštěl své luxusní sídlo v pražském Podolí a vyrážel do centra. Po horečkách a kašli ani stopy. Vysvětlení? Janoušek na dotaz, kdy opět bude studovat spis, aby mohlo být ukončeno vyšetřování, a zda má pořád chřipku, reagoval jen strohou SMS: „V pondělí budu ok.“ Po naléhání, kam jel, zda do práce, pak ještě dodal: „Je mi tak blbě, že nemám sílu ani na vtipnou odpověď.“

Lobbista podle policie srazil v březnu v opilosti svým luxusním Porsche ženu. Městské státní zastupitelství v Praze donedávna vinilo Janouška z těžkého ublížení na zdraví, v lednu však zpřísnilo právní kvalifikaci na pokus o vraždu a muži přezdívanému lord Voldemort tak hrozí až 18 let vězení.

Janouškovi se ale zjevně do basy nechce. Napřed bezmála milionem odškodnil sraženou ženu, pak si posypal hlavu popelem a slíbil, že daruje své Porsche a teď se vymlouvá na chřipku.

zadnice ( 9. února 2013 10:47 )

Naprostý souhlas, také mi to tak připadá. S řadovým občanem by se tak nesra.li!!!

ssixx ( 9. února 2013 05:54 )

Páni soudci, kolikpak jste dostali na konto, že si z nás s Janouškem děláte ***? ?????????????????????

hafblaf ( 8. února 2013 21:30 )

V našem zkorumpovaném a mafii řízeném bordelu se nebudu divit, kdyby kauza tohohle parchanta vyšuměla do ztracena. Možná dostane i odškodnění za ušlé podvody.

Klausovka ( 8. února 2013 20:41 )

toho se všichni bojej i celá mafiánská vláda na každou swini se vaří voda !!! snad....

Klausovka ( 8. února 2013 20:39 )

Zobrazit celou diskusi