Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Znásilnil a nakazil vlastní sestru (8): Jana mlčela 7 let, dodnes trpí fobiemi!

Autor: Jitka Pecharová - 
1. února 2013
05:00

Utíkal před hříchem z mládí, ale spravedlnost ho dostihla! Ladislav Š. (27) z Pardubicka před 7 lety znásilnil nevlastní sestru Janu (8). Ta mlčela až do svých 15 let. Zvrhlý bratr teď dostal 5,5 roku vězení.

Bratra, vyučeného kuchařem, zatkla policie v době, kdy si vydělával prostitucí v Holandsku. Svůj čin zlehčoval. „Šlo jen o osahávání, ne o styk,“ tvrdil Ladislav Š. u hradeckého krajského soudu.

„Ležel jsem a onanoval, když sestra přišla do pokoje. O mém pohlavním orgánu jsem jí řekl, že je to skřítek, a aby si ho pohladila,“ vyprávěl.

„Nevím, proč jsem ji zapojil do hrátek,“ řekl muž, který má ještě mladšího bráchu. „Vzhledem ke svému věku ani nevěděla, co dělá,“ bagatelizoval sex, při kterém sestru navíc nakazil přenosnou nemocí tzv. kondylomaty.

Je fakt, že Jana byla tak malá, že soulož s bratrem tehdy nevnímala jako špatnost. Nebyla ale ve věku dítěte, které ještě nezná rozdíly mezi mužem a ženou, a věří pohádce o skřítkovi. Proto začala mít psychické problémy. V době dospívání přestávala komunikovat, začala mít noční můry, zhoršila se ve studiu, a pomýšlela na sebevraždu.

Loni řekla 
o svém trápení kamarádkám,
které informovaly ředitelku školy, a ta zavolala policii.

Ladislavu Š. hrozil až dvanáctiletý trest. Jen 5,5 roku dostal, protože nikdy neseděl a částečně se přiznal.

denia ( 1. února 2013 09:48 )

Ono totiž mnoho lidí tuto chorobu nezná a protože to vypadá trochu jako bradavice,tak tomu nepřikládají pozornost.Zvlášť pokud se jedná o prostší osoby.

peterwilliams ( 1. února 2013 05:04 )

je to divný nakazil ji a ona s tím žila dotedka ,nebyla matka s ní doktora ...

Zobrazit celou diskusi