Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Syn zpěvačky Bílé nebyl zavražděn: Rodina chystá pohřeb, nemá ale peníze

Autor: zb - 
30. ledna 2013
15:03

Adoptivní syn slavné romské zpěvačky Věry Bílá (58) František (33) nebyl zavražděn. Ukázaly to předběžné výsledky pitvy. Jeho tělo našli v pondělí mrtvého na veřejných záchodcích v centru Rokycan.

Mluví se o tom, že v těle měl drogy. Zpěvačka zlomená žalem tvrdila, že jejího syna zabili. „Někdo mu volal, že mu vrátí dluh 1500 Kč. Na záchodku ho zmlátili a pak mu i nejspíše píchli nějakou drogu,“ plakala Bílá.

Žádná vražda

Policie po provedení pitvy tvrdí, že František se nestal obětí násilného trestného činu. „Na těle mrtvého muže nebyly shledány známky hrubého násilí,“ řekla Jana Tomková z ředitelství policie v Rokycanech.

Co ho zabilo?

Kriminálka teď vyšetřuje, jak tedy zemřel. Mimojiné se teď čeká na výsledky toxikologie. „Výsledky dalších odborných zkoumání, které by mohly napomoci při stanovení konkrétní příčiny úmrtí, zatím k dispozici nemáme,“ dodala Tomková s tím, že další informace k případu zatím policie sdělovat nebude.

Není na pohřeb

Rodina i příbuzní Františka (33) truchlí a chystají pohřeb. Nemají ale na něj peníze. „Nemám ani korunu. Snad nějaké peníze seženu. Jsem zoufalá, musím přece syna důstojně pohřbít,“ svěřila se Blesku Bílá. Po mrtvém Františkovi zůstala manželka Simona (31), dcera Melisa (5) a syn Dominik (6). Ani ti peníze na pohřeb nemají.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině