Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Amnestovaný muž (28) míří zpět za mříže: Nůž vytáhl i na matku s dětmi!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, lm - 
13. ledna 2013
07:59

Amnestovaní vězni mají na svědomí další trestný čin. Teprve 28letý mladík po propuštění "sekat dobrotu" rozhodně nezačal. Během tří dní stihl na Děčínsku spáchat tři loupežná přepadení. Nůž vytáhl i na matku s dětmi!

Amnestovaný se po propuštění činil, ale rozhodně ne v tom dobrém světle. V pondělí večer si muž zavolal taxi do děčínské čtvrti Boletice. „Ve chvíli, kdy do vozidla nastoupil, tak po pár minutách na řidiče vytáhl nůž a začal je jím ohrožovat. Donutil jej,aby mu vydal mobilní telefon, peněženku a následně jej přinutil vystoupit z vozidla,“ stojí na webu Policejnidenik.cz. S autem lupič ujel. Policie vůz našla odstavený.

O dva dny později přepadl s nožem v ruce kolem čtvrté hodiny odpolední večerku. O dvě hodiny později si nasedl před bývalou restaurací Koruna do vozidla ženy, která zde parkovala. Před jejími nezletilými dětmi ji ohrožoval nožem a požadoval peníze, které mu žena vydala dala. Obviněný ji poté donutil, aby ho odvezla na jiné místo. Otřesená žena potkala na cestě domů policejní hlídku, kterou zastavila a vše jim oznámila.

Policie muže dopadla na základě popisu ženy. "Policejní komisař mu sdělil obvinění z loupeže, za což mu hrozí až deset let vězení. V současné době je podaný návrh na vzetí do vazby," dodala policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

blooroses ( 14. ledna 2013 00:52 )

Ne. Tebe jo?

blooroses ( 14. ledna 2013 00:50 )

Nebýt amnestie, bylo by to riziko daleko horší. Víc těch co sedí za maličkosti by skončilo se zdevastovaným charakterem a venku by se volně plácali ti, co do vězení skutečně patří, ale už by se tam nebýt amnestie nevešli.

blooroses ( 13. ledna 2013 15:17 )

Nežer tak tu mediální masáž, troubo

blooroses ( 13. ledna 2013 13:33 )

Valná část národa neztrácí paměť. Valná část národa proti amnestii nic nemá. To jenom média se snaží přesvědčovat o opaku.

blooroses ( 13. ledna 2013 13:31 )

U nás fešácký kriminál? To snad v těch dvou celách, co jsou k ukazování pro veřejnost. Jinak už se ty naše přeplněné věznice dost blíží těm thajským. Jídlo neni k jídlu, na celách nemocní vězni bez nároku na ošetření, o kousek životního prostoru se musí krutě bojovat. Tohle mnohdy semele i slušného člověka co se tam dostal například za nedbalostní skutek a změní ho to na na zbytek života. Přeplněné věznice ničí charakter, nevychovávají, nenapravují.

Zobrazit celou diskusi