Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tihle amnestovaní jsou už zpátky za mřížemi: Oloupil stařenku (90) a zabil kamaráda

Autor: red - 
6. ledna 2013
20:50

Kritizovaná amnestie prezidenta Václava Klause nabírá na obrátkách. Amenstovaní se nejen perou, ale také loupí a dokonce se zabíjejí! Někteří jsou už proto zpátky za mřížemi.

Dohromady se propuštění amnestovaní dopustili od čtvrtka do neděle podle informací na webu policie 36 trestných činů a 30 přestupků. Vzhledem k tomu, že do nedělního poledne propuštěno kolem 6609, je to otřesná bilance.

Okradl stařenku a zlomil jí kliční kost

Otřesný čin spáchal amnestovaný zločinec, který oloupil devadesátiletou stařenku. Když se domáhal její peněženky, zlomil jí přitom klíční kost.


Po pár hodinách na svobodě zabíjel

Jen chvíli pobyl na svobodě muž (55), který se dostal z věznice na základě prezidentské amnestie. U přehrady Skalka na Chebsku totiž zabil svého kamaráda. Motivem byla zřejmě žárlivost. Policisté už ho obvinili.

Dvojnásobná loupež v jednom supermarketu

Strážníci nejprve zadrželi v supermarketu amnestovaného muže. Chvíli nato ale zamířila do supermarketu propuštěná žena, která odcizila zboží za 364 korun. Strážníci proto informovali PČR a sepsali seznámeni na příslušný úřad.

Vykradl byt svého táty

Z vězení si to zamířil přímo ke svému otci další z amnestovaných. Když se ale ráno majitel bytu probudil, zjistil, že se mu z bytu vytratil navrácený syn, tak i cenné věci.

rogan ( 7. ledna 2013 21:49 )

Připojte se a dejte svůj hlas této petici! http://jednej.cz/petition.php?id=123 ! Stačí pouze 50 000 podpisů a petice se stane největší, co se na českém internetu podepsala. Řekněme společně NE, nebuďme ovce!

hr0p ( 7. ledna 2013 11:01 )

moc jsem nepobral, ze ta amnestia byla povinna, ze museli ven i ti, kteri nechteli, jen v TV byly 2 rozhovory / 2 pripady, kteri jit ven nechtely a musely...

sores ( 7. ledna 2013 10:58 )

Co jiného se dalo čekat! Dědek Klaus se musel zbláznit, hnulo se mu v hlavě kvůli odchodu z funkce, moc je velké afrodiziakum! Měl by jít do kriminálu on, napáchal jen škody.

moiaza ( 7. ledna 2013 08:40 )

Tyto zprávy jsou jistě hloupým výmyslem Blesku. Vždyť pravda a láska u nás vždy vítězí. A děda tunel dělá jen moudré věci. Amnéstie, kterou vyhlásil, bude po vychládnutí hlav velkým přínosem pro společnost a jeinou správnou věcí. Lidičky, v Kocourkově je možné všechno. Hradní šašek se nezbláznil. Chce za sebou zanech samou spoušť. Ale jde mu to, co?

jerry ( 7. ledna 2013 06:57 )

Lenine probuď se, Klaus se nám zbláznil!

Zobrazit celou diskusi