Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrt fotbalisty Drobného: Oplakaly ho krásky Blanarovičová a Šonková

Autor: psch - 
1. ledna 2013
05:00

Minulý týden ve čtvrtek zemřel fotbalový reprezentant Václav Drobný (†32). Jeho smrt zasáhla spoustu přátel, fotbalových fanoušků, v neposlední řadě i syna Sebastiana, který si to zatím ještě neuvědomuje. S Vaškem se den poté v jeho oblíbeném baru rozloučili přátelé. „Byl to dobrý kamarád,“ řekla Blesku Yvetta Blanarovičová.

Přátelé, fanoušci a možná i bývalé přítelkyně dorazili do pražského podniku Kozička, aby se rozloučili se svým kamarádem, bývalým fotbalovým reprezentantem, Vaškem Drobným (†32). Pili a plakali do rána.

Mezi hosty nechyběla ani jeho dlouholetá kamarádka Yvetta Blanarovičová nebo finalistka Miss ČR 2008 Kateřina Šonková. „Byl to dobrý kamarád, měla jsem ho moc ráda,“ řekla Blesku herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová.

Český fotbal přišel o bývalého reprezentanta Václava Drobného (†32), který ve Špindlerově mlýně zahynul při jízdě na bobech po nárazu do stromu. Během pár okamžiků vzala tragická nehoda malému Sebastianovi tátu. Ten teď bude vyrůstat pouze s matkou a nambijskou modelkou Ndeshi Panda Nangolo (33).

ornel ( 1. ledna 2013 17:16 )

kurv@ se neřííkááá

ornel ( 1. ledna 2013 17:15 )

o chce klíííd kuku

bejsbolman ( 1. ledna 2013 16:31 )

dobře si to napsal.

kukuku ( 1. ledna 2013 15:30 )

Hňupovi, jako jsi Ty, není co vysvětlovat. Proti Tobě je asi i Ornella inteligentka.

ornel ( 1. ledna 2013 15:08 )

někteří se tu z toho,co se Drobnému stalo pomalu hroutí.Já se hroutím,že vy se hroutíte.Byl to tuctovej člověk.To pouze bulvár má zase o čem žvatlat.Mě se to netýká a tak mi nevyčítejte můj názor níže.Nepatřím do jeho roddiny ani do jeho harému.Mě sere,že došli sýrové chlebíčky víc, jak blbost tohoto nejslavnějšího fotbalisty............

Zobrazit celou diskusi