Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Seriálová hvězda Králová o bouračce: Nepila jsem, vběhla mi tam srnka!

Autor: Vilém Besser, ljš - 
22. prosince 2012
20:46

Málem zabila svého syna a teď se vymlouvá. Přestože při dechové zkoušce nadýchala 2.66 promile, tvrdí seriálová herečka Sabina Králová, že před nehodou nepila! Za bouračku podle ní může srnka, která jí vběhla do cesty.

"Nic se nám nestalo, měli jsme štěstí. Smyk, srnka přes cestu a pravým předkem jsme sjeli do lesa," řekla v pořadu VIP zprávy. Na otázku reportérky, zda před nehodou pila, odpověděla: "Ne, bylo to v pět hodin odpoledne."

Jenže policie, která na místě nehody zasahovala trvrdí něco jiného. "Provedenou dechovou zkouškou bylo zjištěno, že žena před jízdou požila alkohol. Naměřená hodnota byla 2.6 promile alkoholu v dechu," řekla policejní mluvčí.

Vězení?

Při nárazu se sice herečce ani jejímu synovi, kterého vezla, nic vážného nestalo, ale 2,66 promile v krvi budou Královou hodně mrzet. Pokud má totiž ridič v krvi víc než jedno promile, dopouští se trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. A za ten, v případě nehody je možné dostat až tři roky natvrdo.

Pokud by soud rozhodl, že Králová spáchala trestný čin, skončil by její syn Mikoláš (12) u svého otce Ondřeje Pavelky. S ním sice vyrůstal, ale po rozchodu rodičů se o jeho výchovu už otec tolik nestaral. O nehodě se Pavelka nechtěl bavit. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ řekl Blesku. Hned večer si ale podle zdroje z nemocnice syna, který neutrpěl vážnější zranění, vyzvedl.

Alkohol

Podle informací Blesku se v pátek vracela Králová z akce na Karlštejně do domu, ve kterém žije se svým manželem Petrem Kofroňem a synem ve vedlejší vesnici. Přestože bylo teprve po sedmnácté hodině, měla v krvi neskutečných 2,66 promile alkoholu. To už je těžká opilost, která u jedinců, kteří nejsou zvyklí pít může způsobit otravu až bezvědomí. Vypadá to ale, že si herečka, stejně jako její bývalý partner Pavelka ráda přihla. Alkohol si jako nejlepšího kamaráda totiž vybral i herec, když ho Králová před pěti lety opustila.

domrdka ( 23. prosince 2012 22:32 )

Zřejmě věděla, že když bude čekat na policii, tak by musela dejchat.

ki33 ( 23. prosince 2012 19:23 )

ne, ta neměla alkohol, ta jen kojila za jízdy

biker5 ( 23. prosince 2012 16:26 )

Tak ty mlýny melou. Je to cca. rok co tahle paní nabourala zezadu do vozu mé manželky a vydávala se za doktorku která jede k operaci malého dítěte a tlačila na manželku, že když jí bude zdržovat, aby čekala na policii tak dítě možná zemře. Přitom stačilo sepsat záznam o nehodě. No a koukám, že Ona je to herečka. No sám se divím, ale třeba začíná platit, že na každého jednou dojde.

simonarandlikova ( 23. prosince 2012 16:13 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenoCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

sores ( 23. prosince 2012 14:53 )

 včera řekla policajtka v telce celému národu že nadýchala 2.60 promile! Že s ní k.rávou netříská ostuda takhle lhát, proč nedřepí ve vazbě, vždyť je nebezpečná, mohla někoho zabít včetně syna. V Česku holt je vazba jen pro někoho, hlavně nééééé pro bohaté a známé,že.

Zobrazit celou diskusi