Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zhýčkaný synek expremiéra začal podnikat: Z Topolánka jr. bude švec!

19. prosince 2012
05:01

Zatím byl znám jako vymetač večírků a nepříliš úspěšný středoškolák. Teď se ale Tomáš Topolánek (20) vrhl na podnikání. A zaregistroval si hned 80 oborů činnosti!

 Je to opravdu pestrá škála nejrůznějších profesí, jimž se syn expremiéra Mirka Topolánka (56) hodlá věnovat. Alespoň podle živnostenského rejstříku, kde se minulý týden zaregistroval jako podnikatel.

Povoláním syn

Jen výpis oborů vydá na pět stran: Výroba a opravy obuvi, výroba koksu, sklenářské práce, realitní činnost, chov a výcvik zvířat, výroba a projektování letadel, výroba tramvají… A další a další.

„S*re mě, že jsem povoláním syn,“ nechal se kdysi na jednom z večírků slyšet Tomáš Topolánek. Tak teď to vzal z gruntu. Nic mu přitom nevadilo, že zatím si zkusil vydělávat jen jako číšník-brigádník.

Propadlík

Tedy alespoň pokud je známo. Rodina expremiéra je totiž na slovo skoupá a informace se proto dají sbírat jen tu a tam po střípcích.

O Tomášovi měli navíc rodiče – oba inženýři – ještě o důvod víc mlčet. Nejprve se nedostal na výběrové gymnázium. „Je to shoda náhod, že se tam nedostal,“ tvrdil tehdy otec Topolánek. Jenže pak synek skoro propadl i na »únikovém« soukromém gymplu. To už ho ale tatík raději odlifroval na rok do USA a po návratu mu zaplatil studium na pražské americké střední škole. Cena: Skoro milion!

Jen mlčení

Včerejší dotaz Blesku, čím se chce jejich syn živit, nechali rodiče Topolánkovi bez odpovědi. Domyslet si to nelze ani z jeho zájmů – na veřejnosti bývá vidět nejčastěji se skleničku a s veselou společnicí.

Jazyk v krku

O víkendu například ve Špindlerově Mlýně divoce strkal jazyk do krku modelce Simoně Dvořákové (18). Že by to byl začátek podnikání v oboru, který má Tomáš rovněž zapsaný a jehož přesný název zní »Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu«?

furstenberg.egon ( 19. prosince 2012 15:04 )

http://www.youtube.com/watch?v=panKN45R9Bs

furstenberg.egon ( 19. prosince 2012 15:02 )

http://www.youtube.com/watch?v=yGn66QN3JyY tome jestli jsi tady čteš tu diskuzi tak tady ti posílám tu písničku jak si chtěl

furstenberg.egon ( 19. prosince 2012 14:56 )

u topolánkú nakradených u mého příspěvku se jedná o královskou rodinu

furstenberg.egon ( 19. prosince 2012 14:43 )

http://www.youtube.com/watch?v=Nt3F2mm1z6Q tady je jeho garáž to je pravá zlatá mládež

furstenberg.egon ( 19. prosince 2012 14:39 )

http://cs.wikipedia.org/wiki/Hamd%C3%A1n_ibn_Muhammad_al-Makt%C3%BAm tohle je zlatá mládež odhadovaný majetek jeho otce je 12,5 bilionu korun Hamdán ibn Muhammad ibn Rašíd al-Maktúm (* 14. listopadu 1982

Zobrazit celou diskusi