Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Souboj politických krásek: Peake se zaprodala! Vyměnila kamarády za kariéru, říká Klasnová

Autor: simao, INT - 
14. prosince 2012
05:00

Karolína Peake se stala ministryní obrany. Její někdejší kamarádka Kateřina Klasnová prý také kdysi mohla šéfovat ministerstvu, jenže do čela školství nakonec nenastoupila. A Peake je pro ní rázem kariéristkou, co kvůli vlastnímu prospěchu vyměnila staré kamarády Bártu s Johnem za nové, Nečase s Kalouskem.

Bývaly kamarádkami z Věcí veřejných, jenže pak se jejich cesty rozešly. Kateřina Klasnová "veverkou" zůstala, Kateřina Peake si vytvořila vlastní stranu - LIDEM.

A zatímco Věci veřejné skončily v opozici a současnému premiérovi a jeho kumpánům Kalouskovi a spol. mnohdy nemohou přijít na jméno, Peake je v Nečasově vládě dokonce ministryní. A Kalouskovou kolegyní.

"Jsem velice ráda, že jsem politické zákonitosti nepochopila tak jako Karolína. Respektive, že jsem je pochopila, ale neakceptovala," napsala Klasnová o zářné politické kariéře Peake. "Že asi nebudu mít zářnou budoucnost v politice jako "Pažout sněmovny" (Benda) nebo jako Karolína, mne opravdu netrápí," dodává Klasnová na adresu dnes již exkamarádky.

Ještě v červenci 2010 byla přitom Peake na zámku Mcely mezi svatebčany, když si Klasnová brala šedou eminenci Věcí veřejných Víta Bártu.

Klasnová však nyní Peake nepřímo označuje za kariéristku. Ale zároveň říká: "Nikdy jsem o Karolíně Peake neřekla, že je zrádkyně. Jsem schopna poměrně expresivních a jadrných výrazů, nikoli však takto patetických."

Sama ale prý také mohla šéfovat ministerstvu. Nepřistoupila na to, nechtěla zaprodat staré "kamarády": "I já mohla být ministryní - školství. Vyměnit staré kamarády Bártu a Johna za nové - Nečase a Kalouska. Jen kdyby mi to politicky myslelo! :-) Ale já jsem holt sentimentální blondýna z kalendáře," píše Klasnová.

Video  Při focení billboardu pro Věci veřejné byly holky ještě kamarádkami  - Youtube.com
Video se připravuje ...

smrk ( 15. prosince 2012 10:35 )

Buď ti chybí vojna a pokud jsi na ní byl, tak jsi zřejmě dělal jen poskoka v kuchyni, ale jinak odborník na armádu co, ty trubko.

stupidus ( 14. prosince 2012 21:11 )

Peake s kobylí hlavou a ježibabí bradou je opravdu moc krásná.

vampouch ( 14. prosince 2012 20:41 )

Prý politických krásek.... To jako myslíte že ta neučesaná ku.va s vystouplou bradou je krásná? Tfuj!!!!!!

odetka.odetka ( 14. prosince 2012 16:50 )

Mluvite mi z duse.

odetka.odetka ( 14. prosince 2012 16:49 )

A co ma ta chudinka delat, kdyz ma doma jen nejakeho Peaka???

Zobrazit celou diskusi