Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Výbuch v centru Prahy: Pět popálených dělníků!

Autor: ljš - 
13. prosince 2012
15:00

Ulicí 28. října v centru Prahy dnes otřásl výbuch stavební buňky, který zapříčinila patrně špatná manipulace s dvěma propanbutanovými lahvemi. Při hašení vzniklého požáru se pak popálilo pět dělníků.

"Ve stavební buňce vybuchly dvě dvoukilové lahve s propanbutanem. Pět popálených dělníků, kteří se snažili oheň uhasit, jsme předali přivolaným záchranářům," řekla iDNES.cz mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová.

Muži utrpěli popáleniny na obličeji a rukou a byli převezeni do popáleninového oddělení Vinohradské nemocnice.  Škoda na majetku nebude přiliš velká.

fiamma ( 13. prosince 2012 19:35 )

nechme stranou trapne radoby vtipne komentare-na vsechno jsou zakony a prikazy,tak by me zajimalo kdo kontroluje pouzivani propanbutanu at uz k zatepleni ci na vareni na verejnych prostranstvi.

e.44 ( 13. prosince 2012 15:49 )

Nehledala bych v tom záhadu. Ukroši jsou v tomhle děsný střeva a skoro nikdo jinej než ukroši u nás jako stavební dělníci už nemaká.

marmat ( 13. prosince 2012 15:07 )

JE TO NA MŮSTKU BĚHEM 14 DNŮ UŽ DRUHEJ OHŇOSTROJ S PROPANBUTANEM.... Tak teď to ještě vysvětlit turistům !!!!???? My jsme blbci a věříme všemu

Zobrazit celou diskusi