Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To je bojovnice! Přeprala krokodýla

Autor: so - 
8. prosince 2012
07:00

Tara Hawkes (23) sice přišla kvůli zraněním o část svého půvabu, může být ale vůbec ráda, že žije. Na poslední chvíli ji totiž vytáhli z tlamy třímetrového krokodýla.

Tara je atraktivní hosteska, která doprovází plavby za dobrodružstvím v západní Austrálii. Nedávno využila krátké přestávky a vyrazila na loďce přes zátoku Dugong Bay. Aniž by monstrum vůbec spatřila ve vodě, krokodýl se zničehonic dostal do plavidla, zakousl se krásce do levého stehna a stáhl ji do vody.

Noha v čelistech

„Cítila jsem úder do nohy a pak náraz na vodní hladinu. Ten krokodýl si se mnou hrál jako bych byla plyšový medvídek. Viděla jsem jenom kousíček své nohy, zbytek vězel kompletně v tlamě toho krokodýla. Křičela jsem o pomoc, myslela jsem, že je to moje poslední hodinka ,” vzpomíná Tara. Pomoc ze břehu Dívce zachránil život její přítel Al Sartori, který zůstal na břehu. Spolu se svým kamarádem doplavali k loďce a prali se se zvířetem tak dlouho, až uvolnilo sevření čelistí.

messiah ( 8. prosince 2012 11:03 )

Zazvonil zvonec a pohádky byl konec. pokud ještě neumřeli žijí tam do dnes .

e.44 ( 8. prosince 2012 10:33 )

To zase psal dement

wrunx ( 8. prosince 2012 10:31 )

Typické. Bombastický titulek a v článku se pak nenápadně napíše že vlastně byla zachráněna někým jiným. Jak tak koukám už i roboti co generují články na Plesku se naučili obstojně lhát.

naidka ( 8. prosince 2012 10:07 )

srovnáváš nesrovnatelné, amazonka v ZOO neměla nohu v tygří tlamě, ale to je jedno. Celé.

hofihofi ( 8. prosince 2012 09:55 )

No prave. Mohla uteci a nikfo by ji nevinil, ze se nesla prat, ze to spiskala ano.

Zobrazit celou diskusi