Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lék na Parkinsona z něj udělal gamblera a gaye: Vysoudil miliony!

Didiera doprovodila k soudu jeho žena, která ho ani přes to všechno, čím si prošli, nepřestala milovat. Po vynesení rozsudku se muž rozplakal úlevou
Didiera doprovodila k soudu jeho žena, která ho ani přes to všechno, čím si prošli, nepřestala milovat. Po vynesení rozsudku se muž rozplakal úlevou  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
30. listopadu 2012
22:55

Respektovaný bankéř, milující manžel a otec dvou dětí se proměnil v člověka, kterého jeho rodina nepoznávala. Francouz Didier Jambart (52) utratil celé jmění a rozprodal majetek, aby získal peníze na sázky. Přestože měl fungující rodinu, přihlásil se do několika seznamek pro gaye a stal se závislým na sexu s nimi. Až po několika letech zjistil, že za to může lék na Parkinsovu chorobu, který užíval...


Didier začal pilulku Requip, která zmírňuje příznaky Parkinsonovy nemoci, užívat v roce 2003. V následujících letech se u něj však vyvinula velmi silná závislost na sázkách. Zmizeli v nich všechny peníze z rodinného účtu a Didier začal rozprodávat majetek včetně hraček svých děti. Choval se jako šílenec.

Přestože měl do té doby fungující manželství, z něhož vyšly dvě děti, stal se nejprve závislým na gay pornu, později se zaregistroval do několika seznamek pro gaye a začal si sjednávat erotické schůzky. Při jedné z nich byl dokonce znásilněn.

"Rodina nejprve vůbec nechápala, co se to se mnou děje," řekl u soudu. Vše se vyjasnilo až o dva roky později, když vyšlo najevo, že Requip vyvolává nejrůznější závislosti. Didier jej přestal užívat a jeho chování se vrátilo do starých kolejí.

Dalších pět let však trvalo, než se u soudu domohl spravedlnosti. Nyní mu konečně právo dalo za pravdu. Soudce uznal újmu, kterou mu farmaceutická firma způsobila a uložila jí vyplatit odškodnění ve výši pět milionů korun.

"Můj život byl peklo a stále je, protože na takovou katastrofu nemůžete zapomenout," rozplakal se Didier u soudu, kam ho doprovodila jeho milující manželka. "Requip je dobrý lék, firma měla ale na jeho vedlejší účinky upozornit, aby lidé věděli, co mohou očekávat. Byla to nečistá hra," dodal na závěr.

alex0800 ( 17. dubna 2013 08:35 )

I kdyby na ty vedlejší účinky upozornili, dobrý lék by to nikdy nebyl.. NA VEDLEJŠÍ ÚČINKY LÉKŮ UMÍRAJÍ ROČNĚ MILIONY LIDÍ!!! KONGLOMERÁTY NELÉČÍ, JEN VYDĚLÁVAJÍ, BEZ OHLEDU NA SMRT PACIENTŮ. TA JE ŽÁDOUCÍ A DOBŘE ZAPLACENÁ!! Vysvětle mi pojem depopulace a jak, že jí provádějí Vlastenec

kacota ( 1. prosince 2012 02:37 )

Francúzsky bankár utratil celý majetok, minul peniaze na všetkých účtoch až dospel k tomu že rozpredával hračky svojich detí a farmaceutická firma ho má odškodniť sumou 5 miliónov korun ? To sú aké počty, Blesku ?? A koruny rátaš české? To si hned prehodil kurz, Blesku ?

Zobrazit celou diskusi