Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Libuše Šmuclerová se stala nejvýznamnější ženou českého byznysu za rok 2012

Generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ, Libuše Šmuclerová, se stala nejvýznamnější ženou českého byznysu
Generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ, Libuše Šmuclerová, se stala nejvýznamnější ženou českého byznysu  (Autor: Pavel Machan, Roman Souček)
Autor: shp - 
28. listopadu 2012
22:00

Je generální ředitelkou největšího českého vydavatelství Ringier Axel Springer, které vydává i Blesk. Není se tak příliš čemu divit, že se právě Libuše Šmuclerová stala královnou českého byznysu v anketě Hospodářských novin a serveru ihned.cz !

Na slavnostním galavečeru v Kaiserštejnském paláci byly právě dnes večer vyhlášeny výsledky prestižní ankety. „Královnou českého byznysu se stala Libuše Šmuclerová, která od roku 2010 vládne vydavatelství Ringier Axel Springer ČR,“ napsal server ihned.cz.

Šéfkou od roku 2007

Společnost Ringier, ještě před sloučením s vydavatelstvím Axel Springer, vedla Libuše Šmuclerová už od roku 2007! Odborná porota ji tak zvolila za absolutní vítězku. Na druhém místě skončila Renáta Mrázová, generální ředitelka pojišťovny ING. Třetí pozici obsadila Magdalena Souček, vedoucí partnerka společnosti Ernst & Young.

Libuše Šmuclerová se pravidelně objevuje i na televizních obrazovkách. Je nekompromisní porotkyní v kulinářském pořadu Recept na bohatství.