Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záměna Zemana: Ministerstvo si spetlo kandidáta na prezidenta s jeho jmenovcem

Autor: INT, mok - 
21. listopadu 2012
20:29

Ministerstvo vnitra našlo chybu v dokumentech Miloše Zemana, které jsou potřebné k registraci pro kandidaturu. Nesrovnalosti prý byly v adrese trvalého bydliště  politika. Nakonec se ale ukázalo, že se spletl jeden z úředníků.

Už minulý týden vyzvalo Ministerstvo vnitra kandidáty na prezidenta, aby opravili chyby ve svých dokumentech, které jsou nutné k registraci pro boj o pražský hrad. Výtku mělo i ke kandidátní listině Miloše Zemana. Ten měl údajně v archu zapsanou jinou adresu, než dříve uváděl. Nakonec se ukázalo, že byla chyba na straně úředníka.

Kandidáta na prezidenta si totiž na ministerstvu spletli s jeho jmenovcem, který je navíc také narozen v roce 1944.

"Šlo o lidskou chybu úředníka na ministerstvu vnitra. Vyjel si z registru jiného Miloše Zemana ročník 1944, ale už si nezkontroloval celé datum narození a rovnou nám poslal dopis," řekl serveru Aktuálně.cz Zemanův zmocněnec.

 

 

aronak ( 21. listopadu 2012 23:19 )

no a kdyby vyhrál, tak by místo něho usedl nějaký Zeman třeba z Kotěhůlek, protože to někdo na ministerstvu spletl už se nedivím, že nemohou v těch svých registrech nic najít "odborníci" na svých místech, kdyby takto měl pracovat nějaký dělník, tak ho majitel vyhodí na hodinu

kathryn ( 21. listopadu 2012 22:39 )

Pokud takhle kontrolují i podpisy, tak potěš...

waran ( 21. listopadu 2012 20:45 )

Miloši, Miloši, jestli vyhraješ, povedeš národ kreténů

rizek.j ( 21. listopadu 2012 20:44 )

A tohle platíme ze svých daní.

Zobrazit celou diskusi