Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka Veronika tvrdí: Šéf mě vydíral sexem!

Krásná Veronika si nadělala spoustu dluhů
Krásná Veronika si nadělala spoustu dluhů  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Helena Lacinová - 
9. listopadu 2012
06:04

Veronika (23) vyrostla v dětském domově a teď se snaží žít normální život. Její naivitu prý ale hned v prvním zaměstnání chtěl zneužít její šéf. Udělala chybu a nadřízený jí slíbil manko zahladit za sex!

Blesk sleduje osudy Veroniky Kašákové už osm let. Po maturitě na pedagogické škole odešla z dětského domova do Prahy a zkusila se uchytit v modelingu. Ten ji ale neuživil, a tak si našla práci v bance.

Sex

„Šéf mi dával najevo, že se mu líbím. Asi mě přijal podle toho, jak vypadám,“ řekla. Problém nastal ve chvíli, kdy začala sama sjednávat úvěry a na její účet přišla větší částka peněz. „Myslela jsem, že jde o moji provizi a utratila ji. Vedoucí pak řekl, že tyto peníze mi přišly omylem a šlo o jeho provizi. A buď mu peníze hned vrátím, anebo se s ním vyspím,“ tvrdila mladá žena. Myslí si, že to na ni nastražil.

Úvěr

Z bankovního ústavu proto odešla a hledala rychlou půjčku, aby mu peníze mohla vrátit. Na internetu si našla nebankovní společnost, která z ní místo toho, aby jí půjčila, vytáhla další peníze. Zaplatila jí přes osm tisíc korun za expresní vyřízení, ale půjčku nedostala. „Ještě mně napařili pokutu dvanáct tisíc,“ kroutila hlavou mladá žena. Úvěr na zaplacení utracených peněz nakonec získala od banky.

Realita

„Vrátila jsem se do Chomutova. Dělám vychovatelku v mateřské škole. Na to mám vzdělání a praxi,“ uculila se Veronika. Z platu si však prý nemůže vyskakovat, protože splácí úvěr. „Prostě srážka s realitou pro holku z děcáku byla tvrdá. Před ničím takovým mě nikdo nevaroval,“ dodala s tím, že z dětského domova odcházela s výbavou, jako je pračka a další potřebné věci. „Neuměla jsem ale jít zaplatit složenku, nevěděla jsem kam na úřady. Do té doby dělal všechno někdo za mě,“ vypočetla prvotní potíže. Teď už prý ví, o čem je život. Nezahořkla však a doufá v lepší budoucnost.Helena Lacinová

 

zelena.karkulka ( 9. listopadu 2012 19:46 )

měl by si co nejdřív vyřídit papíry na hlavu

buban ( 9. listopadu 2012 12:03 )

Mno, podle te fotky bych rekla, spis "radobymodelka". I kdyz-urcite predpoklady k teto profesi ma (vzhled to neni)-blba je zrejme dost a vych.cana jeste vic.

vary ( 9. listopadu 2012 11:08 )

Kecá. Kráva jedna. Potřebuje z něho vytáhnout prachy a nebo se zviditelnit. I kdyby to byla pravda, tak co? Modelky jsou stejně jenom kus blbýho masa, který jenom roztahuje hnáty.

marta49 ( 9. listopadu 2012 10:25 )

panasonic ( 9. listopadu 2012 09:39 )

Zobrazit celou diskusi