Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dva týdny po nehodě prohrála boj o život: Nikolka (†16) zemřela na Dušičky

Autor: INT, mok - 
3. listopadu 2012
12:00

Už třetí oběť si vyžádala tragická nehoda na Slovensku, kdy řidič osobního auta narazil do kamionu. O život přišla i šestnáctiletá Nikolka, která zemřela na Dušičky. Rodina a její kamarádi jsou v slzách, stále věřili, že se jim vrátí domů.

Věčně vysmátá a hyperaktivní optimistka..Takhle si Nikolku pamatuje její rodina a kamarádi. Dívka bohužel přišla o život kvůli autonehodě, která se stala před dvěma týdny. "Byla velmi dobrým člověkem, srdečná, usmívavá, hyperaktivní," vzpomíná na Nikolku kamarádka. Hustá mlha totiž způsobila, že Nikolčin otec Vladimír († 54), přehlédl kamion, když přijížděl z vedlejší silnice a naboural.

"Pláčí Ivanovice i Malčice. Když jdu večer ven, je tu ticho, všichni smutní. Stále jsem veřila, že přežije, protože byla neskutečně silná baba, silnější, než chlapi, věčný optimista. Ale neměla šanci, byla na tom nejhůř ze všech," říká zdrcená kamarádka.

Nikolka měla opravdu malé šance na přežití. Její stav byl opravdu kritický, a proto musela podstoupit i několik operací, bohužel marně.

Při nehodě zahynuli další dva lidé, její otec a teprve jednadvacetiletý Lukáš. Další dvě dívky Ingrid (21) a Radka (20) bojují s těžkým zraněním v nemocnici.

 

 

londynskypes ( 3. listopadu 2012 19:55 )

siroky11 ( 3. listopadu 2012 12:36 )

taková krásná dívenka, ach jo...

marie60 ( 3. listopadu 2012 12:20 )

Chudák její máma.

Zobrazit celou diskusi