Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Metylalkohol úřaduje dál: Už 31. oběť otravy, další dva hospitalizovaní

Autor: shp, ČTK - 
1. listopadu 2012
07:45

Strach z pančovaného alkoholu Českou republiku jen tak neopustí. V Moravskoslezském kraji totiž zemřel na otravu další člověk! Jde už o 31. oběť.

Už to skoro vypadalo, že si metylalkohol v České republice vybral poslední oběti. Poslední hlášenou, byl muž z Fakultní nemocnice Brno, který byl hospitalizován na začátku října a 19. dne téhož měsíce zemřel. Není tomu tak, metylalkohol si dnes vybral svou 31 oběť.

Další dva otrávení v nemocnici

„Přesnou příčinu úmrtí určí až nařízená pitva,“ prohlásila mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková. Již teď je ale jasné, že má úmrtí muže souvislost s požitím pančovaného chlastu. Aby toho nebylo málo, tak ve stejném kraji byli kvůli intoxikaci hospitalizováni další dva muži (56 a 57). Když už tohle skončí?

Policisté mají podezřelou lahev

Podle mluvčí byla otrava metylalkoholem zatím potvrzena u dvou mužů, kteří přežili. "Vzhledem k okolnostem ovšem lze předpokládat rovněž intoxikaci metylalkoholem i u zemřelého," uvedla Holčáková. Doplnila, že kriminalistům se podařilo najít také láhev neokolkovaného alkoholu. Znalci nyní budou zkoumat, zda byl její obsah toxický.

Oba jsou v umělém spánku, starší muž bude mít následky

Mluvčí Fakultní nemocnice Ostrava Tomáš Oborný řekl, že oba hospitalizovaní muži jsou na jednotce ARO, jsou v umělém spánku a připojeni k přístrojům podporujícím dýchání. "Starší muž je ve velmi vážném stavu. Zřejmě bude mít trvalé následky. Vypadá to, že stav druhého pacienta je stabilizovaný," řekl Oborný.

vlaku ( 1. listopadu 2012 14:09 )

17. listopad je poslední možnost. Jinak se už nic v tomto bordelu nezmění. HUšššáci a podobní, nás všechny mají v pi.i. Vše je rozdělěno a rozkradeno. Čeká se na poslední možnost. Majetek církve a nemocnice. Poslední porcování medvěda a šlusss. Provést celostátní kontrolu nabytého majetku multimilionářů. Pokud neprokáží legálnost nabytí, znárodnit. Koloušek i Nepohoda to dobře ví kde jsou státní rezervy a kde vzít pro naplnění státní kasy. Jenže do svých zlodějských a mafiánských řad nepůjdou. Jednodužší je to vybrat od nezaměstnaných, rodin s dětmi, nemocných a důchodců. Národ je tak bl.bý, že chudí lidé posílají peníze na nějaké Paraple, Kapky a tito nejlépe placení zloději, nedají ani haléř. Zase zneužívají obyčejné. Tam nech vyberou mezi sebou ti, co si říkají VIP. Ti, kteří už roupama neví co dělat a jak rozhazovat. Chtělo by to přádný, ale pořádný vítr. Alespoň 200 km/hod.

hlinsko ( 1. listopadu 2012 08:48 )

My se tady vyvraždíme sami a nepotřebujeme k tomu ani hurikán Sandy. Nám stačí pár chamtivých kapitalistů, které porodila Klausova politika "zhasnutých světel", "nerozeznatelnosti špinavých peněz", "ještě více Kožených"... Po 20 letech začali plodit stromy, které zasadil tento pseudoekonom se specializací na globální oteplování. Ovoce z těchto Klausových stromů je otrávené a jediná cesta je stromy vykácet,včetně té jeho rodné strany ODS. Tato strana se svými pseudozákony, vygenerovala největší zločince v novodobé histori České republiky. Komunisti také kradli, ale to se nedá s touto chátrou srovnat. Komunisté sice sebrali původním majitelům fabriky, ale dále je rozvíjeli. Grázlové vzniklé z kupónové privatizace (tzv. fondy) firmy rozkulačili a vykradli a na místech kde dřív stálo např. ČKD, které produkovalo 3000 lokomotiv ročně ( Německý Siemens jich dělal jen desítky) a vozilo do Čech peníze, tak postavili Sazka Arénu, která ke své existenci ještě potřebuje dotace a tudíž její provoz okrádá nás všechny, zatímco STbák Hušák si koupil v Majorce pomalu celý ostrov. Jak je možné, že tohle hovado také už dávno nesedí a nesebrali mu veškeré jeho majetky???

erikcom ( 1. listopadu 2012 08:07 )

ožralců škoda není

manizna ( 1. listopadu 2012 08:04 )

Chce to nepít vůbec alkohol,ale na druhou stranu stéjně všichni zemřem ...

Zobrazit celou diskusi