Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejlevnější volání s BLESKmobilem: Jak si pořídit předplacenou SIM kartu

31. října 2012
15:41
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Nový operátor BLESKmobil přichází do Česka. Lidé zažijí revoluci v cenách za volání! Za minutu hovoru zaplatíte 2,50 Kč do jakékoliv sítě, ať už voláte kdykoliv! Chcete si novou SIM kartu pořídit, ale nevíte zde? Přečtěte si náš článek! Ptejte se na všechno, co vás zajímá. Na chatu na Blesk.cz bude zítra v 10:30 odborník z redakce Michal Táborský, který zodpoví vaše dotazy. Ptejte se už teď!

PTEJTE SE UŽ TEĎ ODBORNÍKA NA VŠE, CO VÁS ZAJÍMÁ!

Cenová bomba na trhu, který už roky nabízí tak strašně předražené volání, vybuchne přesně 7. listopadu. Zapamatujte si název BLESKmobil! Díky němu totiž budete volat za 2,50 Kč za minutu a posílat SMS za 1,50 Kč. BLESKmobil nabízí jednoduchý předplacený tarif, a konečně tak nebudeme nejdražší v Evropě, konečně to bude fér!

Logo BLESKmobil Logo BLESKmobil | Blesk

"Věřím, že BLESKmobil Česko osloví a brzy oslavíme prvních sto tisíc zákazníků,“ představila dnes na tiskové konferenci službu Libuše Šmuclerová, generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ, které BLESKmobil provozuje.

Kdy startujeme?

Ve středu 7. listopadu

více informací na www.bleskmobil.cz

Kde se mohu detailně seznámit s nabídkou služeb BLESKmobil vč. ceníku a obchodních podmínek?
Kompletní informace k nabídce vč. Ceníku a Všeobecných obchodních podmínek zákazník nalezne na internetové stránce www.bleskmobil.cz.

Co obsahuje balíček s předplacenou SIM kartou BLESKmobil a kolik stojí?
Stojí 150 Kč. Obsahuje předplacenou SIM kartu BLESKmobil s telefonním číslem, nabitou kreditem ve výši 150 Kč.

Za samotnou SIM kartu s číslem tedy zákazník nic neplatí.

Plastový nosič SIM karty obsahuje kódy PIN a PUK, nezbytné pro aktivaci a obsluhu předplacené karty. Na papírovém obalu balíčku nalezne zákazník důležité informace – ceník hlavních služeb a výběr nejdůležitějších bodů ze Všeobecných obchodních podmínek.

Kde si mohu BLESKmobil předplacenou SIM kartu koupit?
Kartu si může zákazník koupit v prodejnách distribuční sítě PNS na cca 6000 místech, označených samolepkou s logem BLESKmobil. Také je možné si kartu objednat v internetovém obchodě na stránkách www.bleskmobil.cz a karta mu bude následně doručena kurýrem.

Jak zjistím nejbližší prodejní místo předplacené SIM karty BLESKmobil?
Všechny vybrané prodejny v distribuční síti PNS, v nichž bude možné předplacenou SIM kartu BLESKmobil zakoupit, budou označeny samolepkou s textem

“Zde v prodeji” a logem “BLESKmobil”.

Revoluční CENA volání

Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz
Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz
Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz
Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz
Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz

Musím poskytnout při pořízení předplacené SIM karty BLESKmobil nějaké osobní údaje?
Při koupi v distribuční síti PNS zákazník žádné osobní údaje neposkytuje, zaplatí 150 Kč a obdrží balíček s předplacenou kartou.

Při objednávce v internetovém obchodě na stránkách www.bleskmobil.cz zákazník udává pouze údaje nezbytné pro vyřízení objednávky a doručení služby kurýrem.

Pokud se zákazník rozhodne předplacenou SIM kartu BLESKmobil obsluhovat přes www.bleskmobil.cz, doporučujeme při registraci karty v internetové samoobsluze uvést také své osobní údaje, které usnadní identifikaci při případné ztrátě SIM karty.

Existuje věkové omezení pro zákazníka služby BLESKmobil?
Služba BLESKmobil nemá žádné věkové omezení.

Dostanu při pořízení předplacené SIM karty BLESKmobil nové telefonní číslo?
Ano, součástí balíčku s předplacenou kartou je telefonní číslo.

Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz

Mohu si zvolit mobilní číslo předplacené SIM karty BLESKmobil?
Telefonní číslo služby BLESKmobil si nelze předem zvolit, nicméně je možné si na prodejním místě vybrat z mobilních čísel předplacených karet, které má prodejna v nabídce. Mobilní číslo je viditelně uvedeno na zadní straně obalu.

Mohu si své stávající telefonní číslo převést ke službě BLESKmobil?
Ano, ke službě BLESKmobil je možné převést stávající mobilní číslo kteréhokoli mobilního operátora v České republice.

Mohu si se službou BLESKmobil pořídit i nový mobilní telefon?
Mobilní telefony v kombinaci se službou BLESKmobil zatím v nabídce nejsou.

Mohu si pořídit předplacenou SIM kartu Bleskmobil v podobě micro SIM?
Ano. SIM karta je ve standardní velikosti i ve verzi micro SIM.

Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz

V jaké síti je BLESKmobil předplacená SIM karta poskytována? Jaké je její pokrytí?
Technicky službu BLESKmobil zajišťuje společnost Telefónica Czech Republic, a.s., která má špičkovou síť a jedno z největších pokrytí v Česku (99% území ČR).

Mohu si objednat zaslání předplacené SIM karty BLESKmobil přes internet či telefonického operátora?
Kartu si zákazník může objednat v internetovém obchodě na stránkách www.bleskmobil.cz. Telefonický operátor objednávky SIM karet nevyřizuje.

Mohu zrušit či změnit objednávku balíčku BLESKmobil, zadanou prostřednictvím internetového obchodu na www.bleskmobil.cz?
Standardně lze zboží objednané v internetovém obchodě vrátit do 14 dnů (v nepoškozeném obalu) od převzetí bez udání důvodu a v takovém případě Vám bude vrácena zaplacená částka.

Bleskmobil Bleskmobil | Blesk.cz

Jakým způsobem mohu zaplatit za balíček s předplacenou SIM kartou BLESKmobil , objednanou přes internet?
Zásilku balíčku s kartou BLESKmobil zákazník platí v hotovosti či kartou, při převzetí  od kurýrní služby.

Jak dlouho trvá dodání balíčku s předplacenou SIM kartou BLESKmobil , objednanou přes internet?
Objednávky vyřizujeme obratem do 1 pracovního dne.

Má předplacená SIM karta BLESKmobil nějakou maximální platnost?
Ano, kartu je potřeba aktivovat nejpozději do konce roku 2014. Pokud karta do této doby nebude aktivována, nebude po této době funkční. V případě, že zákazník bude chtít nadále využívat služby BLESKmobil, bude muset zakoupit novou SIM kartu.

Jaký mobilní telefon může zákazník použít pro službu BLESKmobil?
Předplacenou SIM kartu BLESKmobil lze používat v jakémkoliv v ČR standardně funkčním mobilním telefonu, který není poškozený či zablokovaný.

kostotres ( 23. června 2013 11:51 )

Podle srovnání předplacených karet http://predplacene-karty.komparomat.cz vychází Blesk Mobil jako jedna z nejvýhodnějších předplacenek.

pacoldova ( 5. listopadu 2012 11:24 )

a dodám co bude na displeji O2 nebo přímo Blesk-mobile. a ještě budete nabízet nějaké flatové tarify jak v síti blesk či do všech sítí či neomezené příjímání hovorů v zahraničí

pacoldova ( 5. listopadu 2012 11:22 )

například odorik.cz volání za 1kč ale jenom přes internet a z mobilu na mobil je to 2kč ale musí se to nastavit jako zpětné volání jinak 2,50kč cena blesku je dobrá a bez nastavování jenom šoupnout sim do telefonu a volat jinak nevěřím proč by měl blesk zdražovat když spojovací poplatky čtů rapidně zlevnili snad to není vtip jako supermarket český sen ale 7.11.2012 se všichni přesvědčíme

e.44 ( 1. listopadu 2012 17:00 )

Já jim na te chat šoupla otázku na jak dlouho ty nabízené ceny garantují. Ani se neobtěžovali odpovědět To mluví samo za sebe. Navíc tam z nich vylezlo, že kredit za 150,- je jenom na SIMce, když si jí koupíš, pak už musíš nabíjet za 200,- každé tři měsíce. Když to neprovoláš, tak ti zbytek peněz stopnou a uvolněj ti je až když si znova dobiješ. Tak levný to teda rozhodně neni aby to ty nevýhody co vylejzaj na povrch přebilo. Třeba pro mýho vnuka (5) úplně zbytečně drahý. Má můj starej mobil s kreditem 200,- na rok. Má tam čísla na všechny z rodiny, kdyby něco nebo kdyby si chtěl popovídat, stačí kohokoli prozvonit a zavolá mu zpět. A pro někoho kdo volá hodně je to taky na prd, jelikož s paušálem je volání levnější a má to spoustu dalších výhod.

mash ( 31. října 2012 22:24 )

Aha, tak to je první a velmi negativní informace. Chtěl jsem si zatím Bleskmobil pořídit na zkoušku a časem se rozhodnout, jestli k němu přenesu své číslo. Nemám rád paušály z principu, proto mi i vadí tohle nucení, jak rychle musím své peníze utratit.

Zobrazit celou diskusi