Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Rezešová se brání: Na pomalá auta jsem jenom blikala!

Autor: ljš - 
25. září 2012
11:06

Na kontě má miliony a také vinu za smrt čtyř lidí, kteří uhořeli v autě, které údajně pronásledovala na maďarské dálnici, protože jelo příliš pomalu. Po výslechu klíčového svědka je Eva Rezešová pořádně v úzkých, hrozit jí totiž za úmyslné zabití může až doživotí.

Miliardářská dcerka Eva Rezešová si je dobře vědoma, že jde do tuhého. Svědectví řidiče kamionu ji usvědčuje z úmyslného zabití, a proto se ho spolu se svým právníkem snaží všemožně vyvrátit. Podle serveru Čas.sk tvrdí, že fiat a jeho posádku nijak neohrožovala, jen na pomalá auta blikala.

Řidič kamionu, který se přihlásil policii však tvrdí pravý opak. Podle něj začala slovesnká milionářská dědička pronásledovat malý fiat už osm kilometrů od místa nehody.

Právník Rezešové, který patří mezi elitu, se snaží klíčové svědectví všemožně napadnout. Namítl například, že kamioňák musel jet mnohem pomaleji, proto nemohl konflikt monitorovat po dobu projetí osmi kilometrové vzdálenosti. Řidič však říká, že Rezešová začala vozidlo pronásledovat právě v momentě, kdy oba předjížděli právě jeho kamion.

O pravdivosti řidičova svědectví údajně nepochybují ani vyšetřovatelé. Přesto ale nadále hledají další svědky, kteří by do případu vnesli více světla.

libuna119 ( 25. září 2012 18:25 )

V rádiu říkali,že když v Janouškově případu dojde k finančnímu vyrovnání s postiženou,mohl by vyváznout jen s podmínkou!To je ale svinstvo!Znamená to,že si pracháči mohou na silnicích dělat co chtějí?Jen doufám,že Mad'aři budou soudit podle zákonů a ne podle majetku,jako u nás.

jerry ( 25. září 2012 16:51 )

Na pomalejší auta jen blinkala.

msml20 ( 25. září 2012 15:37 )

Plně s tím souhlasím. I nám se to párkrát stalo , jednou nám takový blázen urazil boční zrcátko a odřel lak. Než jsme se vzpamatovali, byl za humny. Jinak bychom ho nahlásili než někoho zabije.

sores ( 25. září 2012 14:14 )

teď si může vymejšlet co chce, ještě jestli jí to sežerou.Navíc, každý si může jezdit tak jak se cítí na co má. Hlavně že dodržuje zákon a nepřekračuje povolenou rychlost.O toho jsou zákony.

marie60 ( 25. září 2012 13:55 )

Zobrazit celou diskusi