Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jednooký vrah chladnokrevně zabil neozbrojené policajtky: Omráčil je granátem a dorazil pistolí

Autor: Ladislav Leimer - 
19. září 2012
05:01

Jeden z nejhledanějších mužů Velké Británie, jednooký Dave Cregan (29), se uchýlil k obzvláště zbabělému činu. Když přijely k ohlášenému vloupání dvě neozbrojené policistky, Cregan po nich hodil nejdříve granát. Omráčené strážnice pak chladnokrevně zastřelil...

Dave Cregan byl několik měsíců hledaný pro podezření z dvojité vraždy. Když mladé policistky Nicola Hughes (†23) a Fiona Bone (†32) vyjížděly k rutinnímu výjezdu k vloupání, ještě netušily, že na ně čeká chladnokrevný jednooký vrah.

Policejním posilám se vzdal

Když v britském Manchesteru dorazily na hlášenou adresu, Cregan na ně již čekal. Nejdříve jejich směrem hodil odjištěný granát, který je zranil a omráčil. Když pak nebohé a neozbrojené policistky ležely na zemi, přistoupil k nim a bez jakéhokoliv slitování je zastřelil. Když pak dorazily na místo policejní posily, neměl Cregan jinou možnost, než se vzdát. Teď ho namísto dvojnásobné vraždy obžalují hned z čtyřnásobné!

kalnormin1 ( 19. září 2012 10:02 )

Jakou šanci mají neozbrojené policistky proti lumpům ? Anglie si myslí, že mají takovou autoritu, že nepotřebují zbraně ? Omyl, tady jim zločinec dokázal opak. To se nechají střílet jako zajíci ?

castelo ( 19. září 2012 08:15 )

tochadda ( 19. září 2012 08:00 )

Na základě soucitu s těma holkama bezelstnýma by už Británie a potažmo lidumilná (ke zločincům, ne jejich obětem) celá Evropa mohla konečně znovu zavést tresty smrti, na co živit degenerované a bezcitné mozky po dlouhá léta.

pelagie ( 19. září 2012 07:57 )

Snad policistky , ne ??? I když jste bulvár , používejte správnou češtinu ....

londynskypes ( 19. září 2012 07:11 )

 poslou za nim dve zenske a neozbrojene...jojo to je tou jejich vychovou od narozeni ...pak z nich vyrostou takovi spratkove

Zobrazit celou diskusi