Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zlínský obchodník se smrtí: Majitele večerky zatkli kvůli zabijáckému alkoholu!

Majitele večerky ve Zlíně zatkla policie, v jeho obchodu našli neokolkovaný, smrtonosný alkohol
Majitele večerky ve Zlíně zatkla policie, v jeho obchodu našli neokolkovaný, smrtonosný alkohol  (Autor: Foto Blesk - Slávka Červená)
Autor: simao, Slávka Červená - 
12. září 2012
11:54

Majitel zlínské večerky Martin C. (45) se stal obchodníkem se smrtí. Prodával totiž velmi nebezpečný pančovaný alkohol. Již v úterý večer ho kvůli tomu zadržela policie. A na stopě je údajně i dodavateli jedu, který si v ČR vyžádal již 10 obětí.

Jak potvrdil Blesk.cz jeden z kriminalistů, majitel večerky ze sídliště Jižní svahy ve Zlíně byl dnes zadržen policií a nyní je podroben výslechu.

Prokázalo se totiž, že všichni přiotrávení, kteří v současné době bojují o životy v Baťově nemocnici, koupili alkohol právě u něj. Stejně jako v dalších případech se jednalo o rum a vodku. S nebezpečnou příměsí metylalkoholu, který způsobil již v řadě případů oslepnutí a dokonce i smrt konzumentů.

Majitele večerky zadržela policie v úterý večer, dnes probíhá dále jeho výslech. A podle kriminalistů je policie již na stopě dodavatele alkoholu plného jedu.

Alkoholem se otrávili ve Zlíně i druh a jeho družka, kteří pili dle svých známých z litrovky s rumem. Další neokolkovaný alkohol pak našli policisté přímo při razii v inkriminované večerce.

zelena.karkulka ( 12. září 2012 21:35 )

v zimě je 18.h už večer

butty ( 12. září 2012 17:43 )

Hergot proč to hned všichni papouškujou "že majitel večerky?" Bydlím kousek, znám to tam a měli otevřeno do 180 tak jaká večerka? Ti novináři jsou fakt kreténi...

nojasne ( 12. září 2012 15:14 )

Asi těžko, Havel a spol chlastali fajnové pitíčko za dolary od CIA. Navíc prevencí proti methylalkoholu je stála opilost kolem 1 až 2 promile, takže skrz ně by to jenom proteklo.

nojasne ( 12. září 2012 15:12 )

Tak zapomnění a úlevu v alkoholu hledají lidé od nepaměti, krále, prezidenty a boháče nevyjímaje, takže zlou dobou to asi nebude.

gevi ( 12. září 2012 14:42 )

Bože, jste asi tisícpadesátý, kdo perlí podobnou vitpností. Že vám ftipálkům není blbé psát takové podbízivé pitomosti.

Zobrazit celou diskusi