Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Nejslavnější taxikář v Česku: Karkulku sebrala zásahovka!

Po taxikáři policie pátrala několik měsíců
Po taxikáři policie pátrala několik měsíců  (Autor: Policie ČR, Youtube)
Autor: rvs - 
11. září 2012
17:46

Bývalého taxikáře Patrika B. (34) zatkla v ulici Na Míčankách během bleskové akce policejní zásahová jednotka. Muž, který dostal přezdívku Červená karkulka, se od června skrýval před vězením za vydírání.

Patrik B. se proslavil díky videu ze září 2010. Na Vinohradské třídě měl tehdy ostrou výměnu názorů s dalším řidičem, Petrem N. (44), přezdívaným Aragorn. Karkulka oblečený v červené teplákovce mu rozbil zadní okno u auta, Aragorn na něj vytáhl meč…

U Karkulky to ale zdaleka nebyl jediný prohřešek. „Figuroval v policejních evidencích v patnácti případech, a to pro trestné činy vydírání, loupež, nebezpečné vyhrožování, výtržnictví, maření výkonu úředního rozhodnutí a krádeže,“ uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová. Ta dodala, že je muž drogově závislý a policisté měli podezření, že má u sebe střelnou zbraň.

Video  Záznam ze zatčení taxikáře "Karkulky"  - Policie ČR, hudba Kevin MacLeod
Video se připravuje ...

ohenvodavitr ( 12. září 2012 10:30 )

Blesku, opravdu je tenhle zločinec podle vás NEJSLAVNĚJŠÍM TAXIKÁŘEM? To fakt máte takovýhle preference? Máme ho tedy podle vás obdivovat? Kdo je ještě podle vás slavnej - třeba ten norskej terorosta, co pozabíjel 70 lidí? Co titulek: Nejslavnější terorista??? Vaše hodnoty, Blesku, jsou naprosto zoufalý, zvrácený a nemravný!

castelo ( 12. září 2012 07:35 )

Ty musíš být pořádné pobouchaná debilka ?!?

cityjail ( 11. září 2012 18:41 )

Sice o sem nepatří,ale poprosil bych tě sandroherrmannova:BĚŽ SE VYCPAT S TÍM SVÝM PODVODNICKÝM PŘIVÝDĚLKEM NA INTERNETOVÉM KASINU!!!!

Zobrazit celou diskusi