Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ratha z vazby na kauci nepustí: Ani za 14 milionů

Pslanec David Rath zůstává ve vazbě
Pslanec David Rath zůstává ve vazbě  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ČTK, ljš - 
11. září 2012
17:06

Naděje, že se brzy dostane z vazby a bude vyšetřován na svobodě, se poslanci Davidu Rathovi rozplynula jako pára nad hrncem. Odvolací soud dnes zavrhl možnost, že by mohl být z vazby propuštěn na kauci ve výši 14 milionů korun.

Obviněný poslanec a bývalý středočeský hejtman David Rath (dříve ČSSD) nemůže být propuštěn z vazby na kauci. "Odvolací senát vyhověl stížnosti státního zástupce a zrušil rozhodnutí Okresního soudu Praha-východ, který připustil jako možnou finanční záruku ve výši 14 milionů korun," řekla mluvčí Krajský soud v Praze Zuzana Steinerová.

gogo ( 6. října 2012 19:40 )

Rád bych na kriminály přidal i ze svého důchodu. Kdyby v něm seděli všichni, kteří tam již dávno sedět měli a namísto toho se nám jen smějí do očí....

castelo ( 12. září 2012 07:42 )

Nemám ho RATH.

jerry39 ( 12. září 2012 00:30 )

Maji z něho strach tak ho tam drží

mash ( 12. září 2012 00:24 )

Zřejmě "silně inteligentní" Brebero, jasně, no! Tím, že se ho zbaví si socani určitě zajistí, že na ně nic nepráskne. Kdyby ho naopak pořád podporovali a zastávali se ho, tak by totiž určitě ihned začal žalovat, žejo? Kriste pane, kam až ta demence některých čtenářů Blesku může zajít? Nechápu. P.S. ČSSD má ve stanovách, že každému, kdo je byť jenom podezřelý z nějakého trestného činu, bude automaticky pozastaveno členství v ČSSD. To naopak ODS své podezřelé členy stále podporuje a v podstatě znemožňuje nezávislé vyšetřování. Takovej pan Drobil (podezření na zpronevěru 500 miliónů, vč. jasných nahrávek) je dokonce místopředsedou, víte?

brebera ( 12. září 2012 00:11 )

Ratha se nejvíc bojej socani, s takovou rychlostí co se ho zbavili se nesetkáte. Tak ho musejí mít v chládku. Vždyť jim při posledním projevu ve sněmovně slíbil, že do voleb nic nenapráská.

Zobrazit celou diskusi