Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Rath útočil na Kubiceho: Podívejte na jeho vilu, kde na ni vzal?

Autor: Ladislav Leimer - 
7. září 2012
13:57

Exhejtman David Rath dnes opět vystoupil ve Sněmovně. Neustále se opíral do ministra vnitra Jana Kubiceho a poukázal i na to, že na rozdíl od něj nemá luxusní vilu. Narážel na to, jestli je možné, že by si ji Kubice pořídil "pouze z policejního platu."

„Už mě nedoprovází Kubice panzerdivision, jen vězeňská eskorta. Za ty čtyři měsíce jsem se posunul ve vězeňské hierarchii,“ prohlásil Rath hned úvodu svého projevu.

Naznačil tím, že se stal Kubiceho obětí a že v jeho kauze rozhoduje on. Sněmovna dnes jednala o Rathově dalším vydání k trestnímu stíhání v kauze úplatkářství při udílení zakázek středočeským nemocnicím. Po jeho hodinu a čtvrt dlouhém projevu se tak nakonec stalo!

Proti Kubicemu jsem břídil

„Proti Kubicemu jsem břídil. Prosím média, jeďte se podívat do Kubiceho vily. Jeďte se podívat do vily jeho syna, která stojí hned vedle,“ prohlásil dnes ve Sněmovně Rath. Podle něj má Kubice zkušenosti s korupcí.

„Jak si na to vydělal jako policejní plukovník?,“ tázal se před poslanci. „Poctivec,“ dodal rád nakonec ironicky. Blesk se ke Kubiceho Vile vydal již dávno a i když fotografa zahnali přítomní psi za plotem, podařilo se mu ji vyfotit.

japome ( 19. září 2012 17:13 )

japome ( 19. září 2012 17:09 )

japome ( 19. září 2012 17:09 )

scipakov ( 10. září 2012 12:04 )

...z celého postupu vyznieva ,že aj média sa boja Kubiceho bandy...prečo Blesk uverejnil fotku Kubiceho chaty a nie drahého bungalovu, keď aj v TV to vysielali správne...prečo sa niektoré skutočnosti uvádzané vo verejnoprávných médiach, vcelku objektívne,veľakrát odlišujú od bulvarných???trefa do čierneho: Rath má odlákať pozornosť od skutočných zlodejov...je škoda, že tá väčšina rozumných občanov je k celému tomu cirkusu ticho...nech sa teda nechajú okradať naďalej a čím ďalej, tak viac...zaujímavé, že Rath je v base ale zlodejina v Česku neklesla, práve naopak...je to skorumpované až po špičku včetne vlády a parlamentu (pozeral som viacej priamych prenosov a veru odtiaľto to vyzerá ako keď mafiánske skupiny bojujú o svoje vydobité teritória a benefity)...Takých ako je Rath, ovšem vo väčšom formáte tam sedí viac, a je to banda zákerných lotrov, ktorí dokázali vylievať latríny na možno nevinného "spoluzlodeja "Ratha...o čom asi môže rozhodovať taká Peak???, keď je skoro stále v zábere TV a stále buď posiela SMS-ky, chatuje alebo sa baví s PC s úplne neprítomným pohľadom do pléna????...

stellam ( 10. září 2012 11:02 )

Rath má odlákat pozornost od zlodějů z ODS a jejich poskoků,např. Kubiceho a Janouška. Kubice by měl sedět místo Ratha, za to kolika nevinným lidem, už ten neřád ublížil. Tak nakonec měl pravdu i ten Paroubek.

Zobrazit celou diskusi