Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matky upálených milenců Aničky (†15) a Petra (†23): Vrahovi patří doživotí!

Autor: Ivana Žáková, lmk - 
1. září 2012
06:38

Doživotí. Tento trest žádají matky zavražděných milenců Aničky (†15) a Petra (†23) pro obžalovaného Ladislava Ď. (24). Ten prý oba ubodal a upálil v zahradní chatce v Petrovicích u Karviné.

Obě ženy jsou otřeseny a vůbec nebyly schopny před obžalovaným z vraždy u soudu vypovídat. S Bleskem si však popovídaly.

„Je to pořád tak strašně bolestivé, že nejsem schopna o tom už ani hovořit. S tou krutou bolestí každý den vstávám i usínám. Teď si přeji jediné, aby vrah mého syna už nikdy nevyšel z vězení,“ řekla Petrova matka Kristina M. Synova vraha, Ladislava Ď., znala. Nelíbil se jí a Petra před ním několikrát varovala. Dnes jí pomáhá vše překonat víra.

Jednou neposlechla

Silně věřící je i matka zavražděné Aničky, Andrea D. „Anička byla blonďaté sluníčko. Normální holka, usměvavá, ochotná a zodpovědná. Ráda pomáhala druhým a měla hodně kamarádů,“ pověděla o své dceři Andrea D. z Ostravy. Anička chodila teprve do deváté třídy, měla vyznamenání a hlásila se na obchodní akademii a na strojní průmyslovku.

„V osudnou noc měla spát u kamarádky v Petrovicích u Karviné, kde jsme kdysi bydleli. Vždycky byla zodpovědná a nikdy mě nezklamala,“ řekla dále matka. Anička sice s kamarádkou Janou skutečně celou dobu byla, ale nakonec zůstala se svým milým Petrem přes noc v chatce, kde usnula.

„Vím, že si s někým psala přes mobil. S Petrem byli kamarádi, ale chodili spolu jen krátce. Každopádně to byla její první velká a vlastně i osudová láska. Kdyby spolu měli delší vztah, určitě by mi o něm řekla,“ byla přesvědčena paní Andrea.

Pomáhá jí víra

Jediným spravedlivým trestem pro vraha její dcery by podle ní byl trest smrti. „Ten u nás není možný, tak bych si přála, aby dostal doživotí. Jen díky tomu, že jsem hodně věřící, snáším celou situaci lépe. Hůř jsou na tom mé další dvě dcery, kterým Anička strašně chybí,“ dodala Andrea D.

Prý nic neví!

Ladislav Ď. je obžalován z dvojnásobné vraždy. Letos v březnu v hádce údajně bodl do srdce nožem svého kamaráda Petra. Aby se zbavil nepohodlné svědkyně, propíchl plíce nožem i jeho milé Aničce, která už spala. Pak zahradní chatku zapálil. Dosud nebyl schopen vysvětlit, proč je zavraždil. Prý to sám neví a má výpadek paměti.

lea11 ( 4. září 2012 19:33 )

Normální člověk, který si jen tak pročítá tuto diskuzi si asi jen udělá na tvůj příspěvek svůj vlastní názor. Mě se to částečně týká, proto jsem se u tvého názoru pozastavila! Asi si dokážu představit, jaký magor budeš ve skutečnosti, když jsi tohle mohl napsat! Umřeli dva lidi a jejich rodiny, nebo známí se musí cítit hrozně a musí to být pro Tebe, jako pro nějakého úplného debila nepředstavitelné!!Proto z Tebe vylezl názor, že ta holka byla *** a že se kurvila s chlapama! Napsal jsi to pro potěšení z toho, že si tohle přečtl někdo, kdo ji znal, nebo jí byl blízký? Protože když se už něco takového stalo, tak si myslím, že je totálně nevhodné, aby jsi tady o mrtvém člověku, kterého jsi ani neznal napsal,že to byla ***! Najdi si v nějakém slovníku, co to znamená slovo ***! Nikdy nepřeju nikomu nic zlého, ale měl bys poznat, co to je pro člověka, když mu umře blízký člověk a potom si ještě někde přečte takový názor, že ta holka byla ***, když jsi ji ani neznal!

boball ( 1. září 2012 20:41 )

Měla spát u kamarádky.Nicméně,mne překvapuje,že máma jí natolik důvěřovala,že nezavolala rodičům,té dívky,jestli tam skutečně je.

zelena.karkulka ( 1. září 2012 15:47 )

petr1982 ( 1. září 2012 12:53 )

A nezavedou ten trest smrti a nezavedou. Neumim si představit ten pocit pozůstalých. Ale v tuto chvíli jsem přesvědčen, že jestli někdy nějaká *** sáhne na někoho z mých blízkých, tak se rozhodně nebudu spoléhat na ,,spravedlnost" našeho soudnictví, prostě bych tu svini popravil a šel si sednout s pocitem ztadostiučinění do chládečku. Paradoxně bych dostal víc let než případně ta ***, protože u mě by to byla plánovaná vražda a na nepříčetnost bych se nevymlouval....absurdní

bejsbolman ( 1. září 2012 12:01 )

 vzhledem k tomu že oběti nebyli cikáni dostane vrah pouze vyhubováno.

Zobrazit celou diskusi