Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Hooligans vymlátili restauraci v centru Prahy: Útočili s mačetami a obušky!

Autor: oj - 
30. srpna 2012
12:03

VIDEO: Skupina zahraničních hooligans ve středu v noci zaútočila na hosty restaurace v centru Prahy. Ničili vše, co jim přišlo pod ruku. Několik lidí zranili. "V rukách měli mačety, pendreky, posbírali i prázdné láhve," popsala okamžiky hrůzy provozní restaurace.

Útok se odehrál ve středu krátce před půlnocí. Mladíci rozmlátili interiér restaurace, několik hostů, kteří v klidu sledovali fotbal lehce zranili. Musela je ošetřit záchranná služba.

"To byl najednou hukot. Naštěstí tu sedělo málo hostů. Vypadalo to jakoby se naháněli vzájemně. Jedna parta naháněla druhou. V rukách měli mačety, pendreky, posbírali i prázdné láhve. Někteří měli na hlavách kukly. Mladý kluci mlátili všechny hlava nehlava. Prý to byli holandští  fanoušci a sparťani. Já to ale nepoznám," vypověděla provozní restaurace.

Útočníci ihned zmizeli do ulic města. Policii se přesto podařilo jich několik mladíků zadržet. " Policistům se po příjezdu podařilo zajistit dva Holanďany. Po půlnoci policie zajistila u Václavského náměstí další skupinu dvanácti mužů, kteří byli odvezeni na služebnu k podání vysvětlení k incidentu v Jilské ulici," řekla Blesk.cz mluvčí pražské policie Jana Röslerová s tím, že muži byli po výslechu propuštěni na svobodu.

Video  Na restauraci v centru Prahy zaútočili fotbaloví fanoušci  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

pecho ( 31. srpna 2012 11:27 )

Parta vymatlaných usmrkanců si léčí svoje mindráky ničením hodnot, které vytvořili jiní, schopnější, pracovitější, užitečnější lidé.

ninga ( 30. srpna 2012 20:13 )

až na to, že to byli Češi

nespokojeny ( 30. srpna 2012 20:00 )

gde je diskuze o morgosich z francie

budybad ( 30. srpna 2012 19:54 )

Nechutne je slabe slovo!

budybad ( 30. srpna 2012 19:54 )

Jo nasili je vzdy znakem primitivu a dusevne nemocnych!Nevidim duvod proc by host v hospode mel trpet, kdyz si hulvati mezi sebou vyrizujou ucty!Maji si jit rozbit huby na namesti, nebo na pole, a nenicit majetek druhych a mozna i zdravi!! Zaplatit skodu a nedovolit vstup do ceska. Jenze to je ta svoboda a otevrena evropa, ze?

Zobrazit celou diskusi