Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policisté zadrželi muže podezřelého z vraždy advokáta: Podívejte se na video ze zatýkání!

Video se připravuje ...
Autor: red - 
23. srpna 2012
17:31

Tři měsíce pátrali kriminalisté po vrahovi advokáta Petra K. (†44) z pražských Hlubočep. V úterý se jim konečně muže podařilo zadržet.

Kriminalisté muže zadrželi v úterý. "Muž byl obviněn z vraždy a nedovoleného ozbrojování," uvedl šéf pražských vyšetřovatelů vražd Josef Mareš. Při domovní prohlídce u něj policie našla brokovnici, samopal vzor 58 a kulovnici. Vražednou zbraň se ale najít nepodařilo.

Případ zastřeleného advokáta budí nejasnosti

Petr K. pracoval jako advokát v oblasti obchodního práva. 19. května našla sousedka jeho bezvládné tělo v kaluži krve ležet v garáži. Okamžitě zalarmovala policii i záchranku. Přes snahu záchranářů zemřel. Smrtelnou se právníkovi stala střela do hlavy.

Kriminalisté vyšetřovali případ od počátku pro podezření z vraždy. Jedna z vyšetřovacích verzí je, že otec dvou holčiček zemřel omylem. S tím nesouhlasí sousedé zastřeleného muže.

„Vrah musel jít najisto. Věděl, kdy bude v garáži, i jak se tam odsud rychle dostane, protože únikových cest je tady minimum,“ řekl Blesku v květnu jeden ze sousedů.

cherilyn ( 23. srpna 2012 21:04 )

JUDr. Petr Kruliš nebyl zavražděn, ale postřelen, dvakrát do ruky, jednou do hlavy, to je rozdíl. Dříve měl advokátní kancelář na Smíchově a teď už jen u sebe doma v bytě, jak bydlel ve Výhledové - Hlubočepy, tak asi nebyl zrovna moc úspěšný advokát. Jestli třeba v minulosti způsobil škodu klientovi nebo dlužil společníkům, kteří na něj poslali vymahače, tak to je otázka, kdo je ve skutečnosti čí oběť.

cherilyn ( 23. srpna 2012 20:38 )

Policie prohledává i septiky, no teda.

drapic ( 23. srpna 2012 18:25 )

Buřinko, jdi s trapnou reklamou do ***E.

Zobrazit celou diskusi