Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Opilá prominentní dcerka bourala: Víme, kdo uhořel v autě smrti!

Autor: Nový Čas, mok - 
23. srpna 2012
11:23

Cesta k příbuzným do městečka Pilisborosjeno skončila pro dva manželské páry tragicky. Do jejich auta totiž narazila opilá slovenská prominentní dcerka Eva Rezešová (35), která je vytlačila na svodidla. Ve vozidle smrti seděly dvě sestry a jejich manželé..

Příbuzní obětí tragické nehody na maďarské silnici M3 jsou v šoku. Ještě večer si s manželským párem telefonovali, teď je oplakávají. Jejich dcera je opravdu zdrcená a nechce vycházet z domu."Celý den jsem nevyšla ani z domu, všechno chceme řešit přes právníky a ne přes média," svěřila se Novému Času.

"Je nám jedno, kdo nehodu zavinil. Největší nezodpovědnost je to, že řidička sedla za volatn opilá," řekl jeden z příbuzných obětí.

Dvě sestry a jejich manželé se totiž vydali v osudnou středu na návštěvu k příbuzným do městečka Pilisborosjeno. Tam ale nikdy nedojeli. Opilá Eva Rezešová do nich na 44. kilometru dálnice M3 narazila a vytlačila je na svodidla. Vůz Fiat Punto začal po nárazu okamžitě hořet.

Oběti nešlo identifikovat

Ve vozidle cestovali čtyři cestující. Manželům Györgymu a Erzsébet už bohužel nebylo pomoci a v autě zahynul i Ladislav. Podle hasičů, kteří na místě zasahovali, byla těla tak ohořelá, že nebylo možné rozpoznat ani jejich pohlaví.

Popáleniny na 90 procentech těla

Obrovské štěstí měla pouze jedna žena, Ladislavova manželka Éva. Tu odvezli okamžitě do budapešťské vojenské nemocnice, kde leží s popáleninami druhého stupně. Jak rozsáhlá jsou ale zranění nechce mluvčí vojenské nemocnice prozradit. "Bereme ohled na pacientku a proto nebudeme poskytovat o jejím zdravotním stavu informace," řekla Éva Horváth.

 

 

 

 

 

lamis ( 24. srpna 2012 12:00 )

to my ,jsme frajeri a ne Slovaci ,nam se vesele gamboska prohani po cestach ,tam ta uz sedi

amarize ( 23. srpna 2012 21:54 )

VIZ KAUZA DÁRA ROLINSOVÁ

abvydavatelstvi ( 23. srpna 2012 21:43 )

Tohle ji neprojde ..... Maďaři se s její rodinou ani pravnikama kteří chtěli složit kauci nebaví .... a rodinu k ni vůbec nepustili .... ve vazbě bude třicet dni a druhý soud údajně bude zasedat příští týden .... měla v sobě zbytkové drogy a alkohol ...... její otec Rezes byl šéf Košických železáren které s bandou politiků zprivatizovali a hned prodali..... národ je proklel a to je odplata ..... Rezes zemřel kolem padesatky ani si ty miliony nebo miliardy nestihl užit a rodina je totálně neschopna .... samé průšvihy .....

vrtajzub ( 23. srpna 2012 21:06 )

vrtajzub ( 23. srpna 2012 20:57 )

o tom len premýšlať, čo sa dialo v horiacom aute a ten hrozný krik a tá ku rva ožraná nech to má doživotne pred očami a v ušiach noc čo noc, kremácia za živa.....bože dobrý......

Zobrazit celou diskusi