Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milenci z auta smrti: Řidiče, který zabil kamarády, pohřbili v bílé rakvi

Autor: lac, rvs - 
20. srpna 2012
14:29

Slzy, nářek a obrovský smutek. Takové bylo poslední rozloučení s Petrem (†17), Filipem (†18) a Alexandrou (†17), třemi ze čtyř obětí tragické nehody, která se stala 12. srpna na Karlovarsku cestou z hudebního festivalu.

Mladí lidé, kteří měli celý život před sebou, zemřeli kvůli chvilce nepozornosti… Spolužáci a rodina se nejdříve v Karlovarském krematoriu naposledy rozloučili se sedmnáctiletým Petrem. Na místě bylo asi padesát lidí, spolužáci, kamarádi i členové rodiny.

„Atmosféra byla velice pohnutá, rozloučení se proto protáhlo skoro na hodinu. Petrova babička se dokonce nad rakví svého vnuka zhroutila,“ popsala reportérka Blesk.cz, která byla přímo na místě. Lidé na místě plakali a objímali se. Ve Staré Roli se ve stejnou chvíli rodina a přátelé naposledy rozloučili s další obětí nehody, sedmnáctiletou Alexandrou.

Hned po rozloučení s Petrem proběhlo na stejném místě také poslední rozloučení s osmnáctiletým Filipem. Právě on Ford Fiesta v osudnou noc řídil cestou z Open Air Festivalu v Panenském Týnci. Mladík, který měl řidičák necelé dva měsíce, nedal přednost dodávce, která malé auto zcela smetla.

Zemřel nejen on, ale i jeho spolužáci ze střední keramické školy - jeho přítelkyně Alexandra a také kamarádi Petr a Karolína. Všem bylo 17 a 18 let. Tři lidé zahynuli přímo na místě, čtvrtá dívka zemřela po převozu do chomutovské nemocnice. S velmi vážnými zraněními přežila pouze Monika, která nyní bojuje o život v ústecké nemocnici.

baru.bee ( 23. srpna 2012 22:14 )

nechápu, jak může být ten bulvár tak bezohledný jak si můžete vůbec dovolit vlézt na pohřeb? a fotit tam? nestačí že už takhle máme dost truchlení z tohohle je mi zle, že si to můžou vůbec dovolit je to nechutný, měli by se za to stydět

g3t4 ( 22. srpna 2012 15:30 )

Je nechutné, jak Blesk dokáže všechno překroutit. Tento článek by tu vůbec neměl být. Co je špatné na tom, že byl řidič pohřben v bílé rakvi - u mladých se to tak dělá.. Nevím, co řešíte, jestli má člověk takové a nebo takové vlasy! Nehledě na názory některých lidí zde... Upřímnou soustrast rodinám... :/

aanitaa ( 22. srpna 2012 10:07 )

ty Sheile16 nic nevysvetluj protoze to opravdu nema cenu ji /jemu totiz nic a vubec nic nedochazi tady to je pripad nekonecneho vedeni .Tvych kamaradu je mi moc lito udelali chybu a hnedka zaplatili tim nejcenejsim.

aanitaa ( 22. srpna 2012 10:00 )

me ji teda lito neni , protoze Sheila16 ma nazory na urovni houpaciho kone (promin houpaci konicku )a dokaze si akorat delat legraci z mrtvych , kteri se uz nedokazou branit

abxxxxx ( 21. srpna 2012 18:03 )

jenže tohle jsou jejich pravé vlasy a ne žádná paruka...byly vhodně oblečené,na barvě vlasů snad nesejde ne? Narozdíl od fotografa z blesku který si tam nakráčel v džínách a ještě mu při obřadu zvonil telefon...ale toho vy odsuzovat nebudete že???

Zobrazit celou diskusi