Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slovenská prominentní dcerka bourala opilá. V autě se válela láhev vodky

Eva Rezešková měla v autě lahev vodky
Eva Rezešková měla v autě lahev vodky  (Autor: Cas.sk)
Autor: INT, mok - 
22. srpna 2012
13:26

Slovenská prominentní dcerka Eva Rezešová (35) způsobila v Maďarsku tragickou nehodu. Na silnici M3 směr Budapešť vrazila zezadu do auta Fiat Punto, které vybuchlo. Na místě byli tři mrtví, opilá Rezešová vyvázla jen s odřeninami.

Dcera ocelářského magnáta Alexndra Rezeše († 53) způsobila v Maďarsku strašnou nehodu. Pod vlivem alkoholu se proháněla ve svém černém BMW po silnici M3, kde zezadu najela do auta.

Fiat Punto, ve kterém byli čtyři cestující, na místě okamžitě vybuchlo. Strašlivou nehodu nepřežili tři lidé, pouze jedné ženě se totiž podařilo s auta uniknout. Po celém těle má ale popáleniny 2. stupně.

Vyšetřovatelé později zjistili, že Rezešová byla pod vlivem alkoholu. Po testech jí totiž potvrdili střední stupeň opilosti. Rezešovou ke všemu prozradila i lahev vodky, která se válela po nehodě u jejího auta. Tu objevili novináři, kteří pořizovali zaběry z místa neštěstí.

Rezešová, která vyvázla bez zranění, momentálně sedí ve vyšetřovací vazbě v Budapešti, kde ji policie vyslýchá. Prominentní dcerce teď hrozí dva až osm let vězení, policie ji stíhá pro podezření z trestného činu způsobení dopravní nehody s následkem smrti. Jaký trest si řidička vyslouží se zřejmě rozhodne už tento týden.

vrtajzub ( 23. srpna 2012 09:28 )

vrtajzub ( 23. srpna 2012 09:27 )

tomik007

lisa22 ( 23. srpna 2012 08:26 )

už si tam niekedy bol, vole? rozprávaš ako Američan o Južnej Kórei

Shelby16 ( 23. srpna 2012 00:31 )

Já si vzpomínám, když "vraždila" svým luxusním vozem Jakubisková, sejmula nevinného člověka, protože také nečuměla pozorně před sebe a dokonce tvrdila, že ho ani nepostřehla toho člověka. A Dara místo, aby držela hubu politovala Jakubiskovou !!!! místo aby politovala toho sejmutého mrtvého člověka. Dara je cynik nejhoršího kalibru. Na co si postavou malé krávy snobské pořizují masivní vysoké ohromné SUV vozy na velkých kolech, když z něho třeba blbě vidí na vozovku ?! Stačila mi fotka Dary v tom Mercedesu GL - pískle malé hubené ani nebylo za tím volantem vidět !!!

Shelby16 ( 23. srpna 2012 00:18 )

S ní se nedalo rozumně diskutovat. Mě osobně nevadí, že Daře neustále posílala deset či více srdíček, to je její věc, ale vadila mi její fanatická zaslepenost, kdyby Dara provedla sebehorší hnusárnu, tak pro Evinku byla Dara vždy perfektní a bezchybná To už je ale nějaká diagnóza u ní...

Zobrazit celou diskusi