Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Úchylák s masem v plenkách: Pokusil se znásilnit školačku (12)

Autor: jp, shp - 
8. srpna 2012
15:48

To snad ani není člověk! Vladimír B. (30) měl sexuální rozkoš z použité plíny, starého páchnoucí masa ve svém rozkroku a odění do dámského prádla. Muž se nakonec pokusil se znásilnit dítě. Jeho případ začal včera projednávat soud v Hradci Králové.

Muže, který pracoval jako člen ostrahy v pardubickém supermarketu, zadržela policie letos v dubnu. Nedávno ukončila vyšetřování, a ve středu Vladimíra B. poprvé vyslechl hradecký krajský soud. Rozhodl, že muž dál zůstane ve vazbě a případ vyřeší příští měsíc.

Ukájel se s použitými plenami i shnilým masem

K nechutné úchylce se Vladimír B. přiznal. „Bydlel na ubytovně. V noci vyrazil do města, opíjel se, bral si dámské svršky a ukájel se. K uspokojení použil i plíny a maso, které našel v popelnici a dal si je do rozkroku,“ popsal kriminalista chování fetišisty, které vyvrcholilo ráno útokem na dívku (12).

Muže zpacifikoval školník a policistka

Muž, který vyrůstal v dětském domově, měl problémy navázat vztah se ženou, a dítě tak zřejmě bral jako snadnější kořist. Dívku napadl u školy, do níž právě šla. Táhl ji do křoví a začal osahávat. Vše ale viděl školník. Deviantovi zabránil v útěku, a poté společně s policistkou v civilu, která šla v tu dobu okolo, držel muže až do příjezdu hlídky.

Vladimír B. se i k napadení dívky přiznal, ale odmítl, že by ji chtěl znásilnit. Tvrdí, že se k ní chtěl přitisknout a přitom se sám uspokojit

zelena.karkulka ( 9. srpna 2012 22:45 )

bohužel,u soudu řeknou,že se vlastně nic nestalo,advokát dojme soud příběhem o chudáčkovi z děcáku a dostane podmínku a ten zmetek si už příště dá pozor,aby ho nikdo nevyrušil

zelena.karkulka ( 9. srpna 2012 22:44 )

v hlavě má zajímavou směsku,vypadá jak atomovej inženýr

sakra ( 9. srpna 2012 09:27 )

Jedině obnovit trest smrti. Takoví "lidé" nemají ve společnosti místo!!!!!!!!

archangel35 ( 8. srpna 2012 22:48 )

danovi ucetnik..

archangel35 ( 8. srpna 2012 22:45 )

vrtajzub:.. hezkej recept..ale radsi ne..ono by se mu to urcite jeste libilo.. ..Takovy prase bych stahla pomalicku z kuze a posolila.

Zobrazit celou diskusi