Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Sexy náměstkyně z Kostariky opustila úřad kvůli erotickému videu

Naměstkyně kvůli úniku pikantního videa opustila úřad
Naměstkyně kvůli úniku pikantního videa opustila úřad  (Autor: youtube.com)
Autor: Ladislav Leimer - 
1. srpna 2012
15:23

Kostarická vláda včera přišla o krásnou tvář. Úřad musela opustit náměstkyně ministra kultury a mládeže Karina Bolaños Haciendo. Na internetu se totiž objevilo několik let staré video, na kterém náměstkyně láká svého milence do postele.

Bolaños Haciendo leží na videu na posteli oblečená jen do spodního prádla. Láskyplně hovoří ke kameře, kouká po místnosti a nakonec si lascivně přejede rukou po poprsí. Mluví totiž ke svému milenci, pro kterého bylo erotické video natočeno.

Video ukradnul počítačový technik

„Pojď ke mně maličký,“ láká svůdná Karina svého milence. Video podle svých slov natočila před pěti lety. Záznam však ukradnul počítačový technik, který jí pak vydíral. Další informace však k pikantnímu video říkat nebude. Podle agentury Reuters je nucený odchod Bolaños Haciendo velkou ranou pro prezidentku Lauru Chinchillu. Její vládu totiž od nástupu před dvěma lety poznamenala série několika rezignací.

aanitaa ( 1. srpna 2012 19:56 )

To snad neni pravda kvuli takovehle kravine ?!

ixtlil ( 1. srpna 2012 16:09 )

Takže vlastně , když jsem na posteli a ne sám , tak mezi námi vlastně nic nebylo , tedy ani košile , ani kalhotky .

ixtlil ( 1. srpna 2012 16:07 )

Dobrý den , musíím říci, že toto je vrchol hlouposti , tato zpráva. Je tu uvedeno "že je na posteli POUZE ve spodním prádle. A já se táži, a co jako měla , jsa na posteli, na sobě jako mít , třeba montérky, či zástěru či kožich nebo maskáče ? Já osobně spím či ležím na posteli "jen tak" tedy ležím vždy nejsa oděn do ničeho, tedy ani ne do spodního prádla , ať již sám či s přítelkyní a nejsme přitom oděni vůbec . Tak proč z toho tito dementi dělají vědu? A co jako má být, že si přejela svou rukou po svých ňadrech. Jednalo se o cosi jako milostnou předehru , tak nečinila nic jiného, než miliony jiných milenců před nimi a po nich . A není nic špatného, když si své erotické radosti uchovají pro budoucnost . A že při tom mluví eroticky lascivně , a co jako má být , to se mají spolu bavit před milováním a při milování v rámci milostné ředehry třeba o politice ? , třeba o Kalouskovi ? , proč by se v rámci milostné předehry a při milování samotném mělo dodržovat bobříka mlčení ? To mi připadá , jako kdyby ti , co se takto tetrálně pohoršují , se řídili při milování oněmi radami pro manželky z asi 19 . stl. ve viktoriánské Anglii .

Zobrazit celou diskusi