Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Fotka, která zahýbala internetem: Baculatá studentka (20) způsobila šílenství

Linda vystavila svou fotku v plavkách na Facebooku a způsobila šílenství
Linda vystavila svou fotku v plavkách na Facebooku a způsobila šílenství  (Autor: Facebook.com)
Autor: INT, ljš - 
1. srpna 2012
10:24

Roky skrývala své tělo a vyhýbala se hledáčku fotoaparátů, pak si ale řekla dost a rozhodla se jít do boje proti módním trendům. Švédská studentka Linda vyvěsila na Facebook svou fotku v bikinách s komentářem a způsobila šílenství.

Přestože plážová fotka stockholmské studentky Lindy-Marie Nilsson visí na internetu teprve týden, olajkovalo ji už 70.000 lidí a přibylo pod ní přes 4.000 komentářů, které ji v jejím boji proti předsudkům většinou podporují.

"Dostala jsem tisíce děkovných e-mailů a komentářů. Dokonce mi přišel i jeden mail od někoho z Kanady a Austrálie, ve kterém mi děkovali za moji statečnost," řekla novinářům.

Samozřejmě se našlo i několik nepřejících a útočných komentářů, ale ty si Linda k srdci připouštět nehodlá. "Je mi jedno, co říkají. Místo toho, abych se jimi zabývala, poplakala jsem si u čtení emailů od kluků a holek, kteří trpí, protože se za své tělo stydí," dodala.

oliiiiii ( 5. února 2015 18:02 )

 pro otuskao: píšeš tu, jak lidi umí jen remcat a pomlouvat a že kašleš na jejich stupidní názory a mezitím jsi tu slečnu stihla 3x urazit. Děláš, co sama nechceš, aby lidi dělali tobě, tak co čekáš, že se ti pak vrátí.

otuskao ( 26. listopadu 2013 12:00 )

myslím si,že takových holek je po plážích habaděj..já jsem naopak vychrtlá a stydím se jít také do plavek a aby to nebylo málo mám operovanou celou páteř,takže na mě lidi koukají jak na zjevení..podle mě tato holka se ztratí v davu s ostatníma tlustýma lidma..taky už na lidi kašlu a kašlu na jejich stupidní názory jak kdyby oni byli dokonalý..cítím se být hezká a jsem ráda ,že jsem hubená,když vidím toto...dodává mi to sebevědomí,které jsem neměla..protože většinou ty holky tlustý jak bečky mě pomlouvají...at si každej vypadá jak chce když je sám spokojen..tečka..lidí umí jen remcat a pomlouvat.

winter224 ( 19. listopadu 2013 15:21 )

nj, len chapes- je lahsie stazovat sa na genetiku ako dvihnut svoj zadok a zacat makat....

ivet007 ( 8. listopadu 2013 18:34 )

A čo akože? na tej plaži ju aj tak ľudia vidia a možno iba dospela do štádia kedy začala žiť a nerozmyšľa nad tým preboha čo o mne napíšu na facebooku. Nehlasi sa na miss tak čo pre vaše sproste komentare nepojde plavať a nebude chodiť na čerstvy vzduch? =D....proste každy kto ohovara a rieši ako ma žiť druhy ma može pocicať

vejkyt ( 8. listopadu 2013 15:14 )

příliš vychrtlá holka je hnusná ale příliš tlustá ještě hnusnější tam se přidává i nevábný zápach z různých záhybů kvůli nevětrání faldů samozřejmě je možné být tlustý kvůli genům jak je dnes v módě tvrdit ale to se týká jen několika málo % tlustých, ty ostatní jsou jen líné se hýbat a přestat jíst nezdravé, tučné a přeslazené... já sám jsem zhubnul 10 kg pouhým vynecháním smažených (ale bohužel chutných) jídel... všeho s mírou!! mám také nepěknou vzpomínku na jednu slečnu z VŠ kdy ona tvrdila že má 100kg kvůli genům ale přitom každou přestávku chodila do automatu pro tyčinky sladkosti nebo bagety, pak o svačinu vytáhla jenom jabko a myslela si jak jí zdravě a málo

Zobrazit celou diskusi