Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Třináctá oběť šílence z Batmana: Postřelená matka potratila!

Autor: simao, INT - 
29. července 2012
17:43

Při masakru během premiéry nového Batmana jí šílený střelec zabil teprve šestiletou dcerku Veronicu, kterou se snažila bránit vlastním tělem, i když byla těhotná. Vypadalo to, že dítě, které čekala, bude i přes její zranění v pořádku. Doktoři z Denveru však oznámili smutnou z právu: Postřelená matka potratila... A střelba v kině má dodatečně třináctou oběť.

Teprve šestiletá Veronica byla jednou z dvanácti obětí šíleného střelce Jamese Holmese, který nyní čeká na vězeňské samotce na proces. Může dostat až trest smrti. Oficiální obžaloba ho čeká v pondělí. A státní zástupce má pro něj další přitěžující okolnost již tak bestiálního činu... 

Vyšlo totiž najevo, že zabiják z premiéry filmu "Temný rytíř povstal" má na svědomí ještě třináctý lidský život. Postřelená těhotná žena Ashley Moser totiž v nemocnici potratila.

Kvůli vážným zraněním podstoupila nastávající matka operaci. Střelec ji zasáhl do břicha, přesto doktoři dávali plodu velkou naději. O desítky procent vyšší, než je ta, že bude mladá matka Ashley, která při denverském masakru ochrnula, ještě někdy chodit... Nakonec však museli sdělit rodině další tragickou zprávu - dítě se nenarodí.

jaramila ( 30. července 2012 09:40 )

Přesně tak.

abvydavatelstvi ( 29. července 2012 21:38 )

Ve světě je hodně násilí a málo lásky ..... lidé by se neměli cítit osameli a nepotřebni ..... potom to tak dopadá, uzavřou se do sebe a žijí si ve svém vlastním světě ve kterém nerozeznavaji co je zlé a dobré jednají impulsivne. Ti lidé zemřeli úplně zbytečně a vůbec se to nemělo a nemuselo stát kdyby se rodina víc o toho magora zajímala ......

odetka.odetka ( 29. července 2012 20:20 )

hajzl . Snad se o nej ve vezeni postaraji.

Zobrazit celou diskusi