Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka střelce z premiéry Batmana: Stojíme za naším synem!

Autor: ljš - 
24. července 2012
20:29

Její syn zabil 12 lidí, více než padesát jich zranil a šokoval celý svět, jeho matka Arlene ho ale přesto nezavrhla a stále ho považuje za milovaného syna. "Stojíme za svým synem," řekla ve svém prohlášení.

James Holmes je nyní patrně nejnenáviděnější osobou v Americe. Při svém běsnění na premiéře Batmana v denverském kině Aurora vraždil bez rozmyšlení dospělé i děti. Nejmladší oběti je pouhých šest let.

Zabiják způsobil nepředstavitelné utrpení desítkám rodin. Ta jeho se od něj ale přesto neodvrátila. "Stojíme za naším synem," vzkázala Jamesova matka po tiskové mluvčí. Příbuzní střelce se z pochopitelných důvodů skrývají neznámo kde. "Myslím, že si každý může představit, jak se cítí. Každý, kdo je matkou nebo otcem," dodala zmocněnkyně. Holmesovi hrozí trest smrti.

vrtajzub ( 25. července 2012 21:56 )

vrtajzub ( 25. července 2012 17:29 )

Som presvedčená, že v tom čase ked začal páliť, by sa postavila pred neho a bolo by jej v ten moment jedno, či to prežije ! O tom som presvedčená. Pochybujem, že doslovne povedala " Stojím za ním ".Chyba v preklade, alebo zámer ?

vrtajzub ( 25. července 2012 17:25 )

sores - nesúhlasím, bolo by to na dlhú debatu, dnes som unavená. Nedošli mi argumenty, takto to necháp.

vrtajzub ( 25. července 2012 17:17 )

londynskypes - súhlasím v tomto prípade s tebou. Ale v dospelosti nesie zodpovednosť už každý za seba. V tomto prípade by vrahova matka bola vinná, keby bol jej syn zbavený svojprávnosti a v tom období spáchal trestný čin. Alebo nie ?

vrtajzub ( 25. července 2012 17:10 )

gevi - môžeš skalopevne na 100 % prehlásiť, že tebe a to nemôže stať ani niekomu tvojich nejbližších ? Si si istý gevi ?

Zobrazit celou diskusi