Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Blamáž s novým registrem vozidel: Smějí se i hrdinové Čtyřlístku

Nový registr vozidel zaujal i známé hrdiny ze Čtyřlístku
 (Autor: INT, Facebook)
Autor: red - 
24. července 2012
05:38

Nový registr vozidel nám byl opravdu čert dlužen! Jeho zavedení nadále provází problémy, opět zkolaboval... A na mysli vyvstává otázka, jestli se nad zpackaným projektem smát a nebo brečet. Hrdinové z populárního komiksu Čtyřlístek zvolili první variantu.

Nový registr vozidel opět zkolaboval - včera se úředníkům nešlo spojit s databází hledaných aut a s evropským registrem identifikačních čísel, takzvaných VIN kódů. Ministerstvo dopravy slibovalo přes noc nápravu, i dnes je však situace stejná, ne-li horší...

Kdo za to může? Vinu si instituce přehazují jako horký brambor. Z problémů ministerstvo dopravy obviňovalo policejní prezidium, to ale jakýkoli podíl na chybě popřelo.

Co máte dělat? Auta neregistrovat...

Ministerstvo dopravy kvůli chybě systému doporučilo auta neregistrovat. V některých městech posílali žadatele domů s tím, že až to bude fungovat, pošlou jim esemesku. Jinde zase prodlužovali úřední hodiny či přesunuli úřední dny i na úterý.

Otrávení jsou lidé před přepážkami i za ní. Schytávají strašné salvy nadávek,“ stěžoval si Martin Kubík (36) z Mostu, který v pondělí dopoledne doufal, že se dočká vyřízení své záležitosti ohledně auta.

A pořádně naštvaní byli také čekající v Olomouci. „Je to obrovský malér. Čekám, kdy nás lidé začnou bít,“ uvedl vedoucí odboru agendy řidičů a motorových vozidel Michal Urbášek.

Nový registr za 37 milionů spustilo ministerstvo dopravy 9. července. Od té doby se potýká s neustálými problémy. „O návratu ke starému systému registru neuvažujeme a já zatím odstoupit nehodlám,“ řekl ministr dopravy Dobeš Blesku.

A protože pláč tady opravdu nic nezmůže, můžeme se spolu s hrdiny legendárního Čtyřlístku skandálnímu projektu ministerstva dopravy jedině zasmát...

Nový registr vozidel zaujal i známé hrdiny ze Čtyřlístku Nový registr vozidel zaujal i známé hrdiny ze Čtyřlístku | INT, Facebook

 

majojo ( 24. července 2012 12:48 )

Vyhodit ano, ale se žádným zlatým padákem, jen s nakopáním do řiti a s tím, že daňovým poplatníkům zaplatí újmu.

arcaben ( 24. července 2012 12:11 )

lucio1:přesně tak!!Když chtěli někomu "vyprat žrádlo",tak měli jít nadávat na ministerstvo a ne na chudáky uředníky,kteří k tomu přišli zrovna tak jako žadatelé o registraci!!

Lucio1 ( 24. července 2012 12:07 )

To je typické, že lidé nadávají lidem za přepážkama, holt blbečkové..Nadávejte těm, co za to můžou..

arcaben ( 24. července 2012 12:01 )

Jakápak blamáž??Tj pr-ser jako vrata,který opět zaplatí daňoví poplatníci!!Jděte už z těma "ODPORNÍKAMA"do řitě!!Takovýhle paskvil by nevypotil ani Brouk Pytlík a to bylo nějaký nemehlo!!

makmark ( 24. července 2012 11:29 )

loajalita k píkové dámě

Zobrazit celou diskusi